COVID-19

Corona update 7 september: Woonzorgcentrum Egmont bezoekregeling

3 weken geleden, 7 september 2020 om 17:34

Vanaf maandag 14 september past Woonzorgcentrum Egmont een nieuwe bezoekregeling toe die warm-menselijk is en toch de nodig veiligheid verzekert. Er is dan terug bezoek mogelijk op de woning, zowel op weekdagen als tijdens het weekend en dat op elk moment van de dag. Wel blijven een aantal voorzorgsmaatregelen van toepassing, zoals het werken met een badge op naam voor wie op bezoek wil komen.

Corona update 21 augustus: opnieuw evenementen mogelijk

22 augustus 2020 om 15:48

Omdat de verspreiding van het coronavirus in Herzele, Sint-Lievens-Houtem en Zottegem onder controle is, worden de lokale coronamaatregelen m.b.t. evenementen ingetrokken, en mogen deze terug doorgaan uiteraard volgens de richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad.

Aanvragen, meldingen en e-loket


Wil u een aanvraag indienen, een probleem melden of wenst u gebruik te maken van het e-loket? Dat kan hier.

Burgerzaken


Documenten en administratieve zaken die belangrijk zijn in het leven van elke burger, zowel voor Belgen als niet-Belgen.

Economie en werken


Alles over werken in en voor de stad Zottegem, financiële hulpverlening en de stedelijke belastingen en retributies.

Over Zottegem en haar bestuur


Alles over de troeven en de rijke geschiedenis van de stad, haar bestuur en hoe u zelf uw steentje kunt bijdragen.

Natuur en milieu


Samen maken we van Zottegem een groene, afvalarme en duurzame stad, met aandacht voor het milieu en de open ruimte.

Wonen en (ver)bouwen


Alles over bouwen en verbouwen, maatregelen tegen leegstand en hoe de stad Zottegem er de komende jaren zal uitzien.

Cultuur, sport en vrije tijd


De stad zet stevig in op cultuur en vrije tijd: sport, jeugd, de bibliotheek, CC Zoetegem, erfgoed, evenementen en toerisme.

Welzijn en onderwijs


Zottegem heeft een ruim aanbod voor kinderen, gezinnen en senioren. Onderwijs en sociale dienstverlening krijgen alle aandacht.

Mobiliteit en openbare werken


Een leefbare stad is een verkeersvriendelijke stad die streeft naar veiligheid en een duurzame mobiliteit.

 

Nieuws

Nieuwe fietsenstalling in de Hoogstraat

2 dagen geleden, 24 september 2020 om 16:56

Een leuk weetje voor fietsende Zottegemnaren en handelaars in de Hoogstraat: er komt een extra fietsenstalling aan het BPOST kantoor zodat fietsende klanten die snel hun pakje willen ophalen hun fiets netjes en makkelijk kunnen wegzetten. Ook aan de zitbank op de hoek van de Firmin Bogaertstraat en in de Hoogstraat komen extra ‘fietsnietjes’.

Stad Zottegem van start met Dierenwelzijnsraad - word jij lid?

4 dagen geleden, 22 september 2020 om 10:26

Stad Zottegem start met een Dierenwelzijnsraad die zal adviseren over het welzijn van dieren in onze stad en initiatieven op poten zetten ter preventie en hulp van dieren in nood. We doen een oproep naar Zottegemse verenigingen, dierenliefhebbers en iedereen die (semi) professioneel dagelijks bezig is met dieren om lid te worden. Wie graag het dierenwelzijnsbeleid mee wil uittekenen en zich inzetten voor dieren kan zijn kandidatuur tot 15 oktober indienen.

Bosgolf in het speelbos Zotte Jungle

2 weken geleden, 17 september 2020 om 15:50

Ooit al gehoord van bosgolf? Zoals golf maar dan net anders, in een bos, uiteraard. Een uitdaging spel voor jongens en meisjes die goed kunnen mikken! Ook in Zottegem kan je bosgolf spelen in het speelbos Zotte Jungle aan de Bevegemse Vijvers. En al het materiaal dat je hiervoor nodig hebt kan je bovendien gratis ontlenen.

Stad Zottegem roept ondernemers op deel te nemen aan impactonderzoek coronacrisis

2 weken geleden, 16 september 2020 om 16:40

Er loopt momenteel een grootschalig onderzoek naar de impact van de coronacrisis op de gemeentelijke economie . Dit is een onderzoek van de Universiteit Antwerpen en onderzoeksbureau LMR-LOMV dat ondersteund wordt door de VVSG en UNIZO. Ook stad Zottegem tekende in voor dit onderzoeksproject en roept alle Zottegemse ondernemers, zelfstandigen en vrije beroepen op deel te nemen aan de online enquête via vlaanderen.impactcorona.be/10982.

Riolerings- en wegeniswerken in de Welzijn- en Grotenbergestraat

2 weken geleden, 14 september 2020 om 15:49

TMVW en de stad Zottegem willen de Welzijnstraat en een deel van de Lyceum- en Grotenbergestraat heraanleggen. Binnen het projectgebied wordt een nieuwe regen- en afvalwater riolering aangelegd en ook de wegenis wordt volledig vernieuwd. De plannen en de toelichting over het scheiden en afkoppelen van hemel- en afvalwater kan je hier downloaden.

UiT in Zottegem

Contactgegevens

Stad Zottegem
Gustaaf Schockaertstraat 7
9620 Zottegem
09 364 65 00
Btw BE 0207 444 990
Contacteer ons


© Stad Zottegem - Alle Rechten Voorbehouden - Powered by The eForum Factory