Cultuur, sport en vrije tijd

Aanvraag corona steunmaatregelen

Info over de verdeling en aanvraag van de middelen ter ondersteuning van Zottegemse sport-, jeugd- en cultuurverenigingen vind je hier.

Autovrije Zondag 2021

Op 19 september 2021 maken we alle centrumstraten autovrij. Ontdek hier het volledige programma met tal van activiteiten en animatie!

Bibliotheek

De stadsbibliotheek is gevestigd in het Kasteel van Egmont. Klik hier voor de openingsuren, de historiek en het aanbod van de bib.

CC Zoetegem

Cultuurcentrum Zoetegem is het culturele hart van Zottegem. Klik hier voor het aanbod, de programmatie en alle praktische info.

Cultuurkaravaan 2021

Cultuurkaravaan is terug! Vier zondagen met fijne voorstellingen en randactiviteiten, in openlucht en overgoten met een zomers sausje. Reserveer hier!

Erfgoed en musea

Onze musea, het stadsarchief en het Centrum voor Streekgeschiedenis waken over het erfgoed van onze stad.

Jong in Zottegem

Zottegem zet volop in op de jeugd, de toekomst van onze stad: jeugdhuis De Muze, de jeugddienst en de webstek Jong in Zottegem.

Met de gids op stap!

Onze stadsgidsen nemen je elke tweede zondag van de maand graag mee op toeristisch sleeptouw doorheen Zottegem en deelgemeenten. 

MIA-korting

Met de Mensen In Armoede-korting krijgt iedereen de kans om deel te nemen aan het sportieve en culturele verenigingsleven in de stad.

Speelpleintjes in Zottegem

In Zottegem zijn er 15 speelspleintjes en speelbossen waar kinderen zich naar hartelust kunnen uitleven.  Een overzicht vind je hier.

Sporten in Zottegem

Zottegem wil haar inwoners zoveel mogelijk laten sporten in kwalitatieve omstandigheden. Neem een kijkje in het ruime sportaanbod.

Stedelijke ontmoetingscentra

De acht stedelijke ontmoetingscentra worden ter beschikking gesteld voor de organisatie van diverse socio-culturele activiteiten.

Studeerruimte

Nood aan stille studeerruimte in examenperiodes? Hier kan je als Zottegemse student een plekje reserveren!

Toerisme

Verblijfsmogelijkheden, wandelingen en tips voor bezoekers. Alles wat u moet weten bij een bezoekje aan onze mooie stad.

UiTgaan in Zottegem

Zottegem is een bruisende stad waar altijd wat te beleven valt. De vele activiteiten en het programma van CC Zoetegem vindt u hier.

Vakantieaanbod

Onze vrijetijdsdiensten hebben heel wat te gekke plannen voor de schoolvakanties! Hier vind je meer info en het volledig aanbod!

Wandelen in Zottegem

Zottegem biedt heel wat mooie wandelingen, voor jong en oud. Ontdek hier de leukste routes en uitgestippelde wandelroutes.

Webshop Zottegem

Bestel hier uw tickets of abonnement voor het aanbod van CC Zoetegem of schrijf in voor de sportkampen, grabbelpas of speelpleinwerking.

 Contactgegevens

Stad Zottegem
Gustaaf Schockaertstraat 7
9620 Zottegem
09 364 65 00
Btw BE 0207 444 990
Contacteer ons


© Stad Zottegem - Alle Rechten Voorbehouden - Powered by The eForum Factory