Cultuur, sport en vrije tijd

Bibliotheek

De stadsbibliotheek is gevestigd in het Kasteel van Egmont. Klik hier voor de openingsuren, de historiek en het aanbod van de bib.

CC Zoetegem

Cultuurcentrum Zoetegem is het culturele hart van Zottegem. Klik hier voor het aanbod, de programmatie en alle praktische info.

Erfgoed en musea

Onze musea, het stadsarchief en het Centrum voor Streekgeschiedenis waken over het erfgoed van onze stad.

Jong in Zottegem

Zottegem zet volop in op de jeugd, de toekomst van onze stad: jeugdhuis De Muze, de jeugddienst en de webstek Jong in Zottegem.

Sporten in Zottegem

Zottegem wil haar inwoners zoveel mogelijk laten sporten in kwalitatieve omstandigheden. Neem een kijkje in het ruime sportaanbod.

Stedelijke ontmoetingscentra

De zeven stedelijke ontmoetingscentra worden ter beschikking gesteld voor de organisatie van diverse socio-culturele activiteiten.

Toerisme

Verblijfsmogelijkheden, wandelingen en tips voor bezoekers. Alles wat u moet weten bij een bezoekje aan onze mooie stad.

Tourism (EN)

City of Egmont, Gate to the Flemish Ardennes, Happening City. More to the point Zottegem can’t present its winning cards.

Tourisme (FR)

Ville d'Egmont, 'La porte des Ardennes Flamandes', Ville vivante: un concentré d’ atouts qui vaut absolutement le detour.

Tourismus (DE)

Zottegem lädt den Touristen zu einer reichhaltigen und abwechslungsvollen Palette von Freizeitmöglichkeiten ein.

UiTgaan in Zottegem

Zottegem is een bruisende stad waar altijd wat te beleven valt. De vele activiteiten en het programma van CC Zoetegem vindt u hier.

Webshop Zottegem

Bestel hier uw tickets of abonnement voor het aanbod van CC Zoetegem of schrijf in voor de sportkampen, grabbelpas of speelpleinwerking.

 

© 2017 Stad Zottegem - Alle Rechten Voorbehouden - Powered by The eForum Factory