Cultuur, sport en vrije tijd

Bibliotheek

De stadsbibliotheek is gevestigd in het Kasteel van Egmont. Klik hier voor de openingsuren, de historiek en het aanbod van de bib.

Brochure vakantieaanbod 2020

Stad Zottegem ontwierp een brochure met alle vakantieactiviteiten die georganiseerd worden in 2020. 

CC Zoetegem

Cultuurcentrum Zoetegem is het culturele hart van Zottegem. Klik hier voor het aanbod, de programmatie en alle praktische info.

Cultuurkaravaan 2020

De echte karavaan is wegens corona een jaartje uitgesteld. Als alternatief werd een gezins-wandeling, met veel leuke extra's, uitgestippeld!

Erfgoed en musea

Onze musea, het stadsarchief en het Centrum voor Streekgeschiedenis waken over het erfgoed van onze stad.

Jong in Zottegem

Zottegem zet volop in op de jeugd, de toekomst van onze stad: jeugdhuis De Muze, de jeugddienst en de webstek Jong in Zottegem.

MIA-korting

Met de Mensen In Armoede-korting krijgt iedereen de kans om deel te nemen aan het sportieve en culturele verenigingsleven in de stad.

Speelpleintjes in Zottegem

In Zottegem zijn er 15 speelspleintjes en speelbossen waar kinderen zich naar hartelust kunnen uitleven.  Een overzicht vind je hier.

Sporten in Zottegem

Zottegem wil haar inwoners zoveel mogelijk laten sporten in kwalitatieve omstandigheden. Neem een kijkje in het ruime sportaanbod.

Stedelijke ontmoetingscentra

De zeven stedelijke ontmoetingscentra worden ter beschikking gesteld voor de organisatie van diverse socio-culturele activiteiten.

Toerisme

Verblijfsmogelijkheden, wandelingen en tips voor bezoekers. Alles wat u moet weten bij een bezoekje aan onze mooie stad.

Tourism (EN)

City of Egmont, Gate to the Flemish Ardennes, Happening City. More to the point Zottegem can’t present its winning cards.

Tourisme (FR)

Ville d'Egmont, 'La porte des Ardennes Flamandes', Ville vivante: un concentré d’ atouts qui vaut absolutement le detour.

Tourismus (DE)

Zottegem lädt den Touristen zu einer reichhaltigen und abwechslungsvollen Palette von Freizeitmöglichkeiten ein.

UiTgaan in Zottegem

Zottegem is een bruisende stad waar altijd wat te beleven valt. De vele activiteiten en het programma van CC Zoetegem vindt u hier.

Webshop Zottegem

Bestel hier uw tickets of abonnement voor het aanbod van CC Zoetegem of schrijf in voor de sportkampen, grabbelpas of speelpleinwerking.

 Contactgegevens

Stad Zottegem
Gustaaf Schockaertstraat 7
9620 Zottegem
09 364 65 00
Btw BE 0207 444 990
Contacteer ons


© Stad Zottegem - Alle Rechten Voorbehouden - Powered by The eForum Factory