Home  /  Cultuur, sport en vrije tijd  /  Activiteiten in de kijker

Activiteiten in de kijker


Braderie Zottegem

Neem je grootste winkeltas mee, want het is braderie in Zottegem! Tijdens het weekend van 24, 25 en 26 juni nemen de handelaars je mee op een muzikale ontdekkingstocht door de winkelstraten.

Rommelmarkt Bijloke

Kom jij snuisteren tussen de verschillende kraampjes op de rommelmarkt op de Bijloke? We zorgen voor een geweldige namiddag vol animatie!

Zadenbib

In de bib vind je vanaf de lente een zadenbib. Je neemt er gratis zaden van planten en bloemen mee. In ruil vragen we je om zelf zaden te oogsten en terug te schenken aan de bib.

Kermis Zottegem

Zottegem, dat ademt kermis! Kom jij eendjes vissen of ga je toch liever op de rups? Ontdek hier alles voor de verschillende kermissen, de reuzenommegang en het vuurwerk.

Gezinswandeling

We verzamelen om 19 uur aan wzc De Bron en ontdekken het prachtige Godveerdegem. We brengen een bedrijfsbezoek aan Be Juiced, een bedrijf van gezonde groentesapjes. Schrijf je snel in voor de gratis wandeling.

Cultuurkaravaan

De Cultuurkaravaan strijkt op zondag 18 juni neer in Sint-Maria-Oudenhove! Ontdek jij de geweldige activiteiten? Kom rennen, draaien of klauteren tijdens de gratis namiddag!

Van Gogh in de Vlaamse Ardennen

Vincent van Gogh in de Vlaamse Ardennen? Dat belooft een zomer vol kunst te worden! Ontdek alle activiteiten en geniet van de prachtige zonnebloemen in onze Vlaamse Ardennen.

Vlaamse feestdag

De stad trakteert opnieuw op een volksfeest, voor jong en oud, helemaal gratis!

Nationale feestdag

Geniet op 21 juli in het Egmontpark van een sprankelende nationale feestdag!

Infomoment volwassenenonderwijs

Wil je in een ontspannen kader cursussen volgen? Kom dan langs op de cursussenmarkt volwassenenonderwijs in het lokaal dienstencentrum!