Evenementen en uitjes

Autovrije Zondag 2021

Op 19 september 2021 maken we alle centrumstraten autovrij. Ontdek hier het volledige programma met tal van activiteiten en animatie!

Buurtfeesten

Wat is er beter om de sfeer in een straat, wijk of buurt te bevorderen, dan samen de schouders te zetten onder een buurtfeest?

Kunstendag voor Kinderen 2021

Dé dag om met het hele gezin nieuwe dingen te leren kennen, op ontdekkingstocht te gaan, te proeven, te genieten en te dromen van kunst.

Met de gids op stap!

Onze stadsgidsen nemen je elke tweede zondag van de maand graag mee op toeristisch sleeptouw doorheen Zottegem en deelgemeenten. 

Sinterklaas in Zottegem

Op 20 november maakt Sinterklaas zijn intrede in Zottegem, en in aanloop naar het grote Sintfeest op 6 december valt er heel wat te beleven!

Speelpleintjes in Zottegem

In Zottegem zijn er 15 speelspleintjes en speelbossen waar kinderen zich naar hartelust kunnen uitleven.  Een overzicht vind je hier.

UiT in Zottegem

In de UiT-databank vind je alle activiteiten die in Zottegem worden georganiseerd, zowel door stadsdiensten als verenigingen.

Wandelen in Zottegem

Zottegem biedt heel wat mooie wandelingen, voor jong en oud. Ontdek hier de leukste routes en uitgestippelde wandelroutes.

 Contactgegevens

Stad Zottegem
Gustaaf Schockaertstraat 7
9620 Zottegem
09 364 65 00
Btw BE 0207 444 990
Contacteer ons


© Stad Zottegem - Alle Rechten Voorbehouden - Powered by The eForum Factory