Van skaters, voor skaters: pop-up skatepark!

5 jul 2021

Het Zottegemse Pop-up skatepark is een feit. Het kwam er op vraag van enkele Zottegemse skaters die ruimte zochten voor tijdelijk skatepark. Dat in afwachting van het nieuwe skatepark dat, als onderdeel van de vernieuwing van de stadionsite, zal gebouwd worden aan het speelplein ’t Hemelrijk.
 
Via een goed uitgewerkt projectvoorstel werd hun vraag meegenomen naar de jeugdraad en gehoor gegeven aan hun behoefte. Een mooi voorbeeld van een participatieproject tussen jongeren en onze stad. Een skatepark voor en door Zottegemse skaters die begin juli de handen uit de mouwen staken om de nieuwe toestellen te bouwen. De toestellen voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften en werden gekozen door de skaters zelf. Het is een mix van lage en gemakkelijke toestellen, gecombineerd met enkele technisch moeilijkere obstakels. Ideaal dus voor zowel beginnende als gevorderde skaters. 

Iedereen welkom op het POP-UP skatepark in de Deinsbekestraat tot en met 31 augustus, telkens van 8 tot 22 uur. Hou je wel aan enkele regels:
  • Het skatepark wordt enkel gebruikt om te: skateboarden, inline skaten, bmx•en of steppen.
  • Kinderen jonger dan 10 jaar worden vergezeld van een verantwoordelijke meerderjarige. Het skatepark is geen speeltuin. 
  • Respecteer de buurt, maak geen overdreven lawaai en houd de ruime omgeving proper. Gooi afval in de vuilnisbakken.
 
#sketezot? Begin maar te trainen! 
 

 Contactgegevens

Stad Zottegem
Gustaaf Schockaertstraat 7
9620 Zottegem
09 364 65 00
Btw BE 0207 444 990
Contacteer ons


© Stad Zottegem - Alle Rechten Voorbehouden - Powered by The eForum Factory