Nieuws

Carnaval 2022 gaat niet door

30 nov 2021

Het stadsbestuur heeft in overleg met de Carnavalraad en de verschillende Feestcomités beslist om Carnaval 2022 af te gelasten. De huidige epidemiologische situatie laat het niet toe om al over vijf weken, bij de start van de carnavalsvieringen in Zottegem, een massabijeenkomst te organiseren.

Van pompoentoren naar gratis pompoensoep

30 nov 2021

Vorige week zorgen heel wat helpende handen ervoor dat geen enkele pompoen van de twee prachtige pompoentorens in het centrum verloren ging. Op de welzijnscampus Egmont werd maar liefst 330 liter heerlijke pompoensoep gemaakt. Een smakelijk extraatje voor alle bewoners en voor alle mensen mensen die geholpen worden door Lichtpunt. Zij kregen de soep gratis mee bij de voedselbedeling. Ook alle medewerkers van het vaccinatiecentrum werden voorzien van soep.

Stad Zottegem werft aan!

23 nov 2021

We zijn op zoek naar een Technisch assistent groenbeheer, een Technisch assistent begraafplaatsen en een Administratief medewerker ruimte. Interesse? Solliciteren kan tot zondag 12 december!

Audioverslagen raden 15 november 2021

22 nov 2021

Je kan vanaf nu de audioverslagen van de raden van 15 november 2021 beluisteren.

Kunstendag voor Kinderen op 21 november geannuleerd

20 nov 2021

Helaas… Geen Kunstendag voor Kinderen, morgen 21 november. We zagen het nochtans volledig zitten, die tiende editie. Maar als het niet veilig of zonder zorgen kan, dan is er ook maar weinig feest aan, natuurlijk. Geen nood: we kieperen al die leuke ideeën niet zomaar overboord, maar stoppen ze alleen maar eventjes in de koelkast. En volgend jaar, dan geven we er nog eens zo hard een lap op. Feest voor alle kindjes uit onze gemeente!

Kerstmarkt 2021 afgelast

19 nov 2021

Het stadsbestuur heeft vrijdag 19 november in een spoedoverleg met de permanente standhouders de knoop doorgehakt over de kerstmarkt 2021 (gepland vanaf 3 december op de Markt). Er werd gezamenlijk beslist om de Kerstmarkt en alle bijhorende activiteiten te annuleren. Ook de nieuwsjaardrink op 2 januari zal niet doorgaan.

Digitale zitting Gemeenteraad en Raad van Maatschappelijk Welzijn van 15 november 2021 : livestream

15 nov 2021

Gezien de huidige coronasituatie, zullen de Gemeenteraad en de Raad van Maatschappelijk Welzijn van maandag 15 november 2021 digitaal plaatsvinden. Beide zittingen kunnen gevolgd worden via de live stream op Zottegem.be/YouTube. Je hebt hiervoor enkel een internet verbinding nodig, er dient geen speciale software geïnstalleerd te worden. Wie mobiel kijkt, kan ook volgen via de YouTube app.

Stad Zottegem plant samen met scholen bloembollen aan bijenhotels

12 nov 2021

November is de ideale maand om bloembollen te planten. Stad Zottegem maakt hiervan handig gebruik om bloembollen te planten aan de bijenhotels in de deelgemeenten. Samen met de Zottegemse lagere scholen worden enkele duizenden krokussen in de grond gestoken.

ZIBO zoekt jobstudent kinderbegeleider voor de kerstvakantie 2021

12 nov 2021

We zijn op zoek naar een m/v/x jobstudent kinderbegeleider ZIBO voor tijdens de kerstvakantie 2021. Iets voor jou? Dan kan je tot 30 november 's middags solliciteren!

Sinterklaas komt naar Zottegem!

9 nov 2021

Hij komt, hij komt…. Op zaterdag 20 november maakt Sinterklaas zijn intrede in Zottegem! En in aanloop naar het grote Sintfeest op 6 december valt er heel wat te beleven in Zottegem. Van een zoektocht en familievoorstelling tot de hemelbus en voorleesverhaaltjes, er is een gevarieerd programma voor kleine en grote brave kindjes.

 Contactgegevens

Stad Zottegem
Gustaaf Schockaertstraat 7
9620 Zottegem
09 364 65 00
Btw BE 0207 444 990
Contacteer ons


© Stad Zottegem - Alle Rechten Voorbehouden - Powered by The eForum Factory