Nieuws

Huishoudelijk reglement Egmontpark tijdelijk aangepast

5 dagen geleden, 13 mei 2021 om 15:36

Gezien de recente overlast in het Egmontpark, is vanaf dit weekend tijdelijk een aangepast huishoudelijk reglement van kracht. De nieuwe regels zijn er om de leefomgeving in en rond het Egmontpark aangenaam te houden voor iedereen, de overlast in te dijken en om overtredingen van de geldende coronaregels tegen te gaan.

Gemeenteraad en Raad van Maatschappelijk Welzijn van 17 mei 2021 : livestream

5 dagen geleden, 13 mei 2021 om 16:17

De gemeenteraad en de raad van maatschappelijk welzijn van maandag 17 mei 2021 worden digitaal gehouden gezien de huidige coronasituatie. Iedereen die dat wenst kan de zittingen van thuis uit volgen via de live stream op Zottegem.be/YouTube. Je hebt hiervoor enkel een internet verbinding nodig, er dient geen speciale software geïnstalleerd te worden. Wie mobiel kijkt, kan ook volgen via de YouTube app.

Inzamelactie landbouwfolie op 27 en 29 mei

2 weken geleden, 7 mei 2021 om 18:03

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert stad Zottegem dit voorjaar een inzamelactie voor landbouwfolie. Alle landbouwers uit Zottegem, die beschikken over een landbouwnummer, worden uitnodigend om hun folie binnen te leveren.

Nieuwe bezoekregeling voor WZC Egmont

2 weken geleden, 7 mei 2021 om 16:40

Op zaterdag 8 mei starten de eerste versoepelingen voor de horeca sector en ouderenzorg. Dat is heugelijk nieuws, ook voor het Woonzorgcentrum Egmont dat vanaf morgen een nieuwe, versoepelde bezoekregeling kan toepassen. Vanaf dan is iedereen terug welkom voor bezoek, weliswaar nog steeds volgens een aantal strikte richtlijnen want voorzichtigheid en waakzaamheid blijven immers belangrijk.

Ingang Bibliotheek Zottegem via Leesterras. En zet u gerust efkes!

2 weken geleden, 5 mei 2021 om 16:17

Vanaf zaterdag 8 mei zal de ingang van de stedelijke bibliotheek voor de volwassenen via het Leesterras aan het Egmontpark gaan. De ingang voor de jeugdafdeling blijft via de hal aan de voorkant van het kasteel. Die dagen heropent het Leesterras zodat bezoekers terug veilig kunnen genieten van een krant, tijdschrift, boek, of gewoon van het zonnetje.

Stad Zottegem werft aan!

3 weken geleden, 3 mei 2021 om 13:24

We maken ons klaar voor een zomer vol speelplezier en zijn op zoek naar een buschauffeur en naar jobstudenten voor de cultuurkampen en speelpleinwerking voor de zomervakantie 2021. Solliciteren kan tot en met maandag 31 mei om 12 uur 's middags.

Kunstproject rond diversiteit en respect: Stedelijke kunstacademie geeft verdraagzaamheid een creatieve invulling

3 weken geleden, 30 april 2021 om 17:31

Na het regenboogzebrapad op de Heldenlaan, komt nu ook een kunstwerk als duidelijk en blijvend signaal tegen discriminatie. De stedelijke kunstacademie (SABK) gaat de komende weken hiermee creatief aan de slag op de oude muur aan AC Sanitary. Het eindresultaat zal te bewonderen zijn vanaf 17 mei, de Internationale Dag Tegen Holebifobie en Transfobie (IDAHOT).

Bijkomende inlevermomenten voor ILvA gele zakken en stickers

3 weken geleden, 30 april 2021 om 16:54

Sinds de intrede van de gewogen diftar begin april kwamen reeds 1.852 mensen langs om hun gele zakken en stickers in te leveren. Om alle inwoners de kans te geven dat nog te doen, organiseert Stad Zottegem een aantal extra inlevermomenten gedurende de maand mei. Inwoners die dan niet kunnen langskomen, kunnen gedurende de maand juni hiervoor een afspraak maken.

Infosessie gemeenteraad maandag 3 mei: livestream

3 weken geleden, 30 april 2021 om 17:36

Op maandag 3 mei 2021 vindt een digitale infosessie voor de leden van de gemeenteraad plaats. Dit is een openbare vergadering en wie dat wenst, kan de infosessie van thuis uit volgen via de live stream op Zottegem.be/YouTube. Je hebt hiervoor enkel een internet verbinding nodig, er dient geen speciale software geïnstalleerd te worden. Wie mobiel kijkt, kan ook volgen via de YouTube app.

Infocampagne voor jongeren: Praten helpt!

3 weken geleden, 29 april 2021 om 15:47

Jong zijn in tijden van corona is niet gemakkelijk. Het sociaal leven staat op een heel laag pitje en veel activiteiten kunnen niet doorgaan, het is een heel moeilijke periode voor heel wat jongeren. Om hen te ondersteunen in deze vreemde tijden lanceert Stad Zottegem de campagne ‘Praten helpt’, om hen te informeren over de verschillende hulporganisaties waar ze anoniem en gratis terecht kunnen met al hun vragen en problemen.

 Contactgegevens

Stad Zottegem
Gustaaf Schockaertstraat 7
9620 Zottegem
09 364 65 00
Btw BE 0207 444 990
Contacteer ons


© Stad Zottegem - Alle Rechten Voorbehouden - Powered by The eForum Factory