Nieuws

Wandel-theater in het Beislovenpark: De vos in het bos

2 dagen geleden, 5 maart 2021 om 15:57

CC Zoetegem lanceerde vandaag de theaterwandeling De Vos in het Bos, een wandeling in het Beislovenpark voor jong en oud, vanaf 4 jaar. Theatergezelschap Anna's Steen koppelt het plezier van een gezins-theatervoorstelling aan het genot van buiten vertoeven in de natuur! En we garanderen je: corona-wandelen was nog nooit zo fijn!

Stad Zottegem werft aan!

2 dagen geleden, 5 maart 2021 om 14:47

Stad Zottegem gaat op zoek naar een (m/v/x) redder voor bepaalde duur, solliciteren kan tot vrijdag 12 maart 2021. Ook zoeken we redders voor de zomervakantie 2021 (jobstudenten), hiervoor kan je solliciteren tot vrijdag 19 maart. 

POETS 2021: grote Zottegemse lenteschoonmaak op 3 april

2 dagen geleden, 5 maart 2021 om 15:54

Stad Zottegem organiseert op zaterdag 3 april naar jaarlijkse gewoonte de grote Zottegemse lenteschoonmaak POETS. Dit jaar wordt het uiteraard een coronaproof editie. Het stadsbestuur roept inwoners op om massaal te poetsen, maar in bubbels van vier. ‘4’ is dan ook het thema dit jaar.

Audioverslagen 1 maart 2021

5 dagen geleden, 2 maart 2021 om 14:53

Je kan vanaf nu het audioverslag van de gemeenteraad en de raad voor maatschappelijk welzijn van 1 maart 2021 beluisteren.

Gemeenteraad en Raad van Maatschappelijk Welzijn van 1 maart 2021 : live stream

2 weken geleden, 27 februari 2021 om 12:10

De gemeenteraad en de raad van maatschappelijk welzijn van maandag 1 maart 2021 worden digitaal gehouden gezien de huidige coronasituatie. Iedereen die dat wenst kan de zittingen van thuis uit volgen via de live stream op Zottegem.be/YouTube. Je hebt hiervoor enkel een internet verbinding nodig, er dient geen speciale software geïnstalleerd te worden. Wie mobiel kijkt, kan ook volgen via de YouTube app.

Zottegems stadionproject krijgt vorm

2 weken geleden, 25 februari 2021 om 23:51

Ruim een jaar na de lancering van het stadionproject, worden de contouren van de vernieuwde stadionsite in Zottegem stilaan zichtbaar. Het stadsbestuur zocht en vond enthousiaste ondernemers en lokale sportclubs die het verouderd sportstadion een moderne aanblik willen geven. Het plan? Een site die sport ademt: een paradijs voor liefhebbers van skaten, bowling, gymnastiek, padel en atletiek.

PlantTroost: een troostplek op de stedelijke begraafplaats te Velzeke

2 weken geleden, 23 februari 2021 om 17:08

Voor zij die in deze moeilijke tijden van afstandregels en weinig mensen zien ook nog eens het verlies van een geliefde moeten verwerken is troost meer dan ooit belangrijk. Daarom werkte het stadsbestuur graag mee aan de realisatie van de troostplek PlantTroost op de stedelijke begraafplaats.

Digitale bingo voor de leden van de jeugdraad

3 weken geleden, 19 februari 2021 om 14:56

Door de coronacrisis kunnen veel activiteiten jammer genoeg niet doorgaan. Dat is ook zo voor de bingo die jaarlijks georganiseerd wordt door de jeugdraad in de Muze en dit jaar wegens welgekende redenen is afgelast. Maar niet getreurd want het bestuur van de jeugdraad ging op zoek naar een leuk én coronaproof alternatief voor de actieve leden van de jeugdraad: een virtuele bingo op donderdag 25 februari!

Jeugdboekenmaand in Bibliotheek Zottegem want Lezen is een Feest!

3 weken geleden, 19 februari 2021 om 14:54

Jeugdboekenmaand is een campagne voor kinderen en loopt van 1 tot 31 maart. De bib van Zottegem doet maar wat graag mee en viert een hele maand want Lezen is een feest! Bestel nu je leesfeestpakket bij de bib. Daarin vind je alles wat je nodig hebt om een maand lang te feesten. Ook voor klassen die meedoen aan de Jeugdboekenmaand heb ze wat extra in petto.

Stand van zaken renovatie voormalig schoolgebouw Beisloven

3 weken geleden, 18 februari 2021 om 14:55

Het stadsbestuur blijft inzetten op het realiseren van het natuur- en educatie centrum Beisloven door een duurzame en ecologische renovatie van het oude schoolgebouwtje. Geen makkelijke opdracht maar de laatste recht lijn lijkt ingezet nu de bouwaanvraag ontvankelijk is verklaard. Hoopvol nieuws dus voor de nieuwe bestemming die het stadsbestuur wil geven aan het vervallen schoolgebouw dat te midden van het prachtige Beislovenpark ligt.

 Contactgegevens

Stad Zottegem
Gustaaf Schockaertstraat 7
9620 Zottegem
09 364 65 00
Btw BE 0207 444 990
Contacteer ons


© Stad Zottegem - Alle Rechten Voorbehouden - Powered by The eForum Factory