Home  /  Wonen en (ver)bouwen  /  Bouwen en verbouwen  /  Renovatieadvies


Renovatieadvies aan huis

De stijgende energieprijzen zetten je aan het denken om je woning te renoveren. Je wil graag dat jouw renovatie ook iets oplevert zoals een lager energieverbruik en meer comfort door warmte in de winter en ’s zomers een heerlijk koel huis. Zo een duurzame renovatie waarbij je jouw woning klimaatgezond maakt, minder CO2 uitstoot en aangepast is aan de toekomst, vraagt expertise. Vraag daarom raad via het renovatieadvies van het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen van de Provincie Oost-Vlaanderen.

Klimaatvriendelijk renoveren

Het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen geeft renovatieadvies aan huis voor Oost-Vlamingen die hun verbouwing op een duurzame manier willen aanpakken. Het renovatieadvies heeft vanaf nu ook extra aandacht voor klimaataspecten in en om de woning zoals opvang en buffering van hemelwater, hittebestendig wonen, ontharding en vergroening.

Wil je dus meer weten over isolatie, ventilatie, verwarming, zonne-energie, klimaat adaptieve maatregelen of duurzame materialen. De adviseur spreekt met jou af op de werf. Zo krijg je advies dat perfect op maat is!

Gratis in Zottegem

Twee uur renovatieadvies is volledig gratis. Stad Zottegem en het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen nemen de volledige kost op zich.

Surf naar www.bouwwijs.be/renovatieadvies en vul digitaal je aanvraag in. Een adviseur neemt contact met je op voor een afspraak.