Lokaal dienstencentrum Egmont

Het lokaal dienstencentrum (LDC) is een open huis waar Zottegemnaren elkaar kunnen ontmoeten en nieuwe sociale contacten kunnen uitbouwen. Elke dag tijdens de openingsuren kan je in de leeshoek de krant lezen of even snuisteren in de ruilbibliotheek.

Het centrum is de plek bij uitstek voor wie actief ouder wil worden. Samen met de talrijke lokale verenigingen is het lokaal dienstencentrum één van de vele schakels om met een aanbod van sportieve, recreatieve, vormende en informerende activiteiten, de uitdaging van het actief ouder worden aan te gaan. In het lokaal dienstencentrum kan iedereen met een zorgvraag terecht voor informatie en advies. Op die manier kunnen wij de juiste zorg op maat aanbieden, en eventueel correct doorverwijzen.

Om langer thuis wonen mogelijk te maken biedt het lokaal dienstencentrum, naast andere lokale partners, een aantal ondersteunende diensten aan. We bezorgen een gezonde warme maaltijd aan huis, en wie liever uit eten gaat in de buurt, kan terecht in het restaurant van het woonzorgcentrum Egmont. Wie minder mobiel is, brengt de vrijwilliger-chauffeur naar de afspraak bij de dokter of naar het familiebezoek.

Activiteiten

De activiteitenkalender vindt u terug onder de downloads. Elke maand staan er leuke activiteiten op het programma, zoals knutselnamiddag, taal- en ICT-cursussen, turnles, een wandeling, spelnamiddag of fietstocht. We vragen om voor elke activiteit op voorhand in te schrijven. Dat kan via email naar ldcegmont@ocmw.zottegem.be of telefonisch op 09 364 56 95.

Restaurant Chez Marnic

Restaurant Chez Marnic bevindt zich in het lokaal dienstencentrum. Een klassieke keuken op basis van verse ingrediënten in een aangenaam kader, daar staan Marnic en zijn team voor. Wegens coronamaatregelen is het restaurant voorlopig gesloten.
 
* Verplicht veld
° Spaghetti enkel indien op het menu voorzien.
Het in te vullen bonnummer vindt u op de rechterzijde van uw reeds aangekochte bon.
Gelieve een datum te selecteren die valt in de week van de reservatie.
   

Contactgegevens

Stad Zottegem
Gustaaf Schockaertstraat 7
9620 Zottegem
09 364 65 00
Btw BE 0207 444 990
Contacteer ons


© Stad Zottegem - Alle Rechten Voorbehouden - Powered by The eForum Factory