Resultaten BE-Alert test op 3 oktober

Een grote brand, een gaslek, een treinongeval, hevige wateroverlast … Ook onze stad is niet vrijgesteld van risico’s. Bij een noodsituatie willen we je snel informeren en instructies geven. Daarom testte onze stad op 3 oktober BE-Alert, een nationaal elektronisch alarmeringssysteem waarmee we je op de hoogte kunnen brengen van een noodsituatie via sms, e-mail en/of telefoon.

Resultaten BE-Alert test op 3 oktober

In Zottegem is de nationale BE-Alert test vlot verlopen. Onze ingeschreven inwoners kregen donderdagvoormiddag een testbericht via sms. Alle 1903 sms-berichten werden snel verzonden door het systeem. 99,6% van de berichten werd ook correct ontvangen.
 
Een goed resultaat. Maar het is natuurlijk belangrijk dat je jouw gsm-nummer en andere gegevens actueel houdt in het BE-Alert systeem. Enkel zo kunnen we je optimaal informeren.

Meer dan 180 steden en gemeenten namen deel aan de nationale test. Benieuwd naar de volledige resultaten? Die vind je op crisiscentrum.be.

Schrijf je snel in

Nog niet ingeschreven op BE-Alert? Dat kan gratis en eenvoudig via www.be-alert.be

Zorg dat je gegevens zo volledig mogelijk zijn. Je kunt ook verschillende adressen en telefoonnummers registreren om een bericht te krijgen voor meerdere locaties: je werkplaats, een buitenverblijf etc. Zo ben je altijd op de hoogte!
 

 Contactgegevens

Stad Zottegem
Gustaaf Schockaertstraat 7
9620 Zottegem
09 364 65 00
Btw BE 0207 444 990
Contacteer ons


© Stad Zottegem - Alle Rechten Voorbehouden - Powered by The eForum Factory