#HartVoorZottegem

We voelen het allemaal: de coronacrisis duurt lang. Wat er nu gebeurt kennen we niet en de onzekerheid over het verdere verloop weegt door. En al is het voor de ene zwaarder als voor de ander en lukt het ons de ene dag beter dan de andere: corona raakt ons allemaal. Hoe moeilijk het ook is, we moeten volhouden en we moeten erdoor. Samen. Vanop afstand, maar toch dichtbij. Meer dan ooit is het belangrijk om te zorgen voor elkaar, met extra aandacht voor mensen in een kwetsbare positie. Want ook al kan je niet iedereen helpen, iedereen kan iemand helpen. Met een klein gebaar, een lieve attentie of simpelweg een warm woord, steek je een #hartvoorzottegem onder de riem!
 
We bundelen alle hartverwarmende initiatieven op de facebookgroep #HartVoorZottegem. Heb je zelf een opbeurend idee of deed je een warme actie? Laat ons meegenieten, inspireer anderen en deel jouw foto op sociale media met de hashtag #hartvoorzottegem. Of stuur een mailtje naar communicatie@zottegem.be, we delen jouw initiatief graag met de Zottegemnaar!
 

Kraslotenactie

Genieten van take-away, en tegelijk de lokale handelaars steunen? Dat is de kraslotenactie. Wie weet win jij een cadeaucheque van 25 euro!

Hoe gaat het met jou?

Een luisterend oor en een hart onder de riem voor alle Zottegemse alleenstaande 80-plussers die nog thuis wonen, dat doen we met deze belactie.

SABK: Wall of faces

'Tote Tegare'! Of hoe de leerlingen derde graad van de Stedelijke Academie Beeldende Kunst op afstand toch een beetje samen kunnen zijn.

Theater bij jou thuis: WatchApp!

Meer dan ooit is er nood aan verstrooiing, aan een verzetje en aan even wegdromen. Dus brengt CC Zoetegem, geheel coronaproof, theater bij je thuis!

De Sint Hemelbus

Een brief of tekening voor Sinterklaas? Post hem in de Hemelbus die aan de bib staat. Onze feestpietjes zorgen dat hij goed terechtkomt!

Koop Lokaal!

Lokale handelaars geven een perfect service voor een eerlijke prijs dus koop lokaal! Je steunt er onze lokale economie mee én het is milieuvriendelijker.

 
 Contactgegevens

Stad Zottegem
Gustaaf Schockaertstraat 7
9620 Zottegem
09 364 65 00
Btw BE 0207 444 990
Contacteer ons


© Stad Zottegem - Alle Rechten Voorbehouden - Powered by The eForum Factory