#HartVoorZottegem

We voelen het allemaal: de coronacrisis duurt lang. Wat er nu gebeurt kennen we niet en de onzekerheid over het verdere verloop weegt door. En al is het voor de ene zwaarder als voor de ander en lukt het ons de ene dag beter dan de andere: corona raakt ons allemaal. Hoe moeilijk het ook is, we moeten volhouden en we moeten erdoor. Samen. Vanop afstand, maar toch dichtbij. Meer dan ooit is het belangrijk om te zorgen voor elkaar, met extra aandacht voor mensen in een kwetsbare positie. Want ook al kan je niet iedereen helpen, iedereen kan iemand helpen. Met een klein gebaar, een lieve attentie of simpelweg een warm woord, steek je een #hartvoorzottegem onder de riem!
 

Stille studeerruimtes

Tot 25 juni kunnen jongeren gaan studeren in het OC Velzeke. Reserveren is wel noodzakelijk. Succes met de examens!

Infocampagne voor jongeren

Jong zijn in coronatijden is niet makkelijk. Daarom lanceerden we de campagne ‘Praten helpt’ met info waar jongeren terecht kunnen.

Ik hou van u!

WZC, DVC en LDC Egmont dansen en zingen uit volle borst op het nummer 'ik hou van u'. Bekijk hier het harverwarmend en ontroerend filmpje!

Virtueel optreden Willy Sommers

De senioren van Zottegemse woon- en zorgcentra genoten van een heerlijke muzikale namiddag dankzij een unieke livestream.

KOM (R)UIT uw KOT

We laten Zottegem opleven en opfleuren met hartverwarmende raamtekeningen, en zijn op zoek naar tekenaars én ruiten!

Theaterwandeling

Corona-wandelen was nog nooit zo fijn met de theaterwandeling ‘De Vos in het Bos’ van CC Zoetegem. Voor jong en oud, in het Beislovenpark!

PlantTroost

Op de begraafplaats te Velzeke vind je een troostplek, voor iedereen die naar troost verlangt en voor als het even moeilijk gaat.

Song Circles

De kracht van muziek! Via livestream genieten van drie boeiende en gepassioneerde artiesten, dat is Song Circles. Gratis te volgen via CC Zoetegem.

Digitale bingo jeugdraad

De jeugdraad organiseerde een leuk, coronaproof alternatief voor hun jaarlijkse bingo: een virtuele editie! Een welkom verzetje voor leden.

Een rondje poëzie

De Poëzieweek kon niet binnen gevierd worden maar de bib liet het niet onopgemerkt voorbijgaan en organiseerde een originale tentoonstelling!

Dag van de academies

De editie van 2021 vond online plaats, met een hele dag foto's en filmkes op sociale media. Zo kon je toch binnenkijken in de vele ateliers!

Vrijwilligers springen bij

Tijdens de feestdagen hielpen vrijwilligers om bezoek en whatsappgesprekken mogelijk te maken voor bewoners van het WZC. Hartverwarmend! 

Cultuur voor zieke kinderen

CC Zoetegem bracht cultuur naar zieke kinderen in het Sint-Elisabeth ziekenhuis. Een welkome afleiding die de kinderen deed glunderen!

Kerstkaartenbus

De oproep naar kerstkaarten werd massaal beantwoord. Bedankt Zottegem, voor zoveel warme winterse wensen!

Warme Winterse Wensen!

Een bemoedigende wens schrijven voor elkaar, dat is onze Warme Winterse Wensen actie. Doe je mee? #wandelwansen #kerstbrievenbus 

Kraslotenactie

Genieten van take-away, en tegelijk de lokale handelaars steunen? Dat is de kraslotenactie. Wie weet win jij een cadeaucheque van 25 euro!

Hoe gaat het met jou?

Een luisterend oor en een hart onder de riem voor alle Zottegemse alleenstaande 80-plussers die nog thuis wonen, dat doen we met deze belactie.

SABK: Wall of faces

'Tote Tegare'! Of hoe de leerlingen derde graad van de Stedelijke Academie Beeldende Kunst op afstand toch een beetje samen kunnen zijn.

 
 Contactgegevens

Stad Zottegem
Gustaaf Schockaertstraat 7
9620 Zottegem
09 364 65 00
Btw BE 0207 444 990
Contacteer ons


© Stad Zottegem - Alle Rechten Voorbehouden - Powered by The eForum Factory