Corona nieuws Zottegem

Alle lokale maatregelen en corona nieuws specifiek voor Zottegem kan je hier nalezen. 
 
Hou rekening met de mondmaskerplicht in de centrumstraten (Stationsstraat - Stationsplein - Markt - Zavel - Hoogstraat - Heldenlaan), op alle recyclageparken en in alle publiek toegankelijke delen van openbare gebouwen. Ook is het verplicht om op het volledige grondgebied van Zottegem te allen tijde een mondneusmasker bij te hebben. Dit geldt niet voor fietsers, automobilisten en kinderen jonger dan 13 jaar.

Welkom! Op Afspraak

Ook in coronatijden blijven we alle dienstverlening aanbieden. Je bent nog steeds welkom, maar wel graag op afspraak!

Annulatie activiteiten paasvakantie

Met veel spijt in het hart moeten de sportkampen, speelpleinwerking en grabbelspas activiteiten voor de paasvakantie geannuleerd worden

Zwembad preventief gesloten

Omwille van quarantaine voorzorgsmaatregelen werd het zwembad tijdelijk gesloten vanaf zaterdag 20 maart tot en met zondag 28 maart.

Tijdelijke sluiting basisscholen

De stedelijke basisscholen De Kleine Planeet en De Smidse werden tijdelijk gesloten omwille van positieve corona-testen.

Welkom terug in de bib!

De bib is terug open! Op afspraak, met aangepaste openingsuren en met een volledige scheiding van jeugd- en volwassenenafdeling.

Tweede vaccinatieronde WZC

Op 12 februari kreeg iedereen in het WZC de tweede dosis van het coronavaccin. Die dag werd feestelijk ingekleed in het thema van liefde.

Vaccinaties WZC Egmont

Vrijdag 22 januari zijn alle bewoners, medewerkers en vrijwilligers van het woonzorgcentrum Egmont gevaccineerd.

Vaccinatiecentrum Zottegem

Voor de inwoners van Oosterzele, Brakel en Zottegem komt een vaccinatiecentrum in de fuifzaal op de site van de Bevegemse Vijvers.

Heropening zwembad

Het stedelijk zwembad is vanaf 16 december terug open. Reserveren op voorhand en aangepaste openingsuren blijven de regel.

Maatregelen veilig winkelen

Winkels zijn terug open vanaf 1 december maar veilig winkelen en geen funshopping blijft de boodschap. Lees hier de veiligheidsmaatregelen.

Relanceplan lokale economie

Om de heropleving van onze stad en de lokale economie te stimuleren, werden een aantal herstelmaatregelen uitgewerkt.

Huis van het Kind: werking code rood

Het Huis van het Kind sluit tijdelijk de deuren, met uitzondering van ZIBO en de Zibotheek, en biedt alternatieve dienstverlening via email en telefoon.

 Contactgegevens

Stad Zottegem
Gustaaf Schockaertstraat 7
9620 Zottegem
09 364 65 00
Btw BE 0207 444 990
Contacteer ons


© Stad Zottegem - Alle Rechten Voorbehouden - Powered by The eForum Factory