Polyvalent arbeider (tijdelijk)

Stadsbestuur Zottegem gaat over tot de tijdelijke aanwerving van (m/v/x) Polyvalent arbeider
Voltijdse aanstelling in graad D1-D3 voor bepaalde duur
 
Functieprofiel
Als polyvalent arbeider binnen het team "Signalisatie & Feestelijkheden” ben je mee verantwoordelijk voor een proper Zottegem. Dit omvat o.a. het leegmaken van de gemeentelijke vuilbakken, schoonmaken en vegen van straten en pleinen. Je bent ook mee verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van verkeersborden en signalisatie. Daarnaast help je mee in de logistieke ondersteuning van allerhande feestelijkheden, evenementen en sportwedstrijden. Occasioneel kan je ook ingeschakeld worden bij het verhuizen van inboedels bij uithuiszettingen. Je bent een klantvriendelijke persoon die zich flexibel kan opstellen naar de onregelmatige werkuren (weekend-werk, feestdagen, ochtendploeg) en het gevarieerd takenpakket. Je durft initiatief nemen en streeft kwaliteit na. Er zijn geen diplomavereisten voor deze functie. Wel verwachten we dat je in het bezit bent van een rijbewijs B en bereid bent tot de onregelmatige prestaties. Ervaring in soortgelijke functies is een pluspunt.

Aanwervingsvoorwaarden
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
  • je bent bereid tot onregelmatige prestaties: weekend, feestdagen, vroege shifts;
  • je vertoont een gedrag dat in overeenstemming is met de eisen van de functie (wordt getoetst aan de hand van een uittreksel uit het strafregister);
  • je geniet de burgerlijke en politieke rechten;
  • je bent medisch geschikt voor de uit te oefenen functie;
  • je voldoet aan de vereiste over de taalkennis opgelegd door de wetten op het gebruik der talen in bestuurszaken, gecoördineerd op 18 juli 1966.
Aanbod
Een voltijds contract bepaalde duur (vervangingsovereenkomst) in een boeiende werkomgeving met een aantrekkelijk loon (bruto geïndexeerd maandsalaris van min. 1.929,61 EUR en max. 3.003,23 EUR) en extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, terugbetaling woonwerk-verkeer (openbaar vervoer) of fietsvergoeding.

Interesse?
Voor bijkomende inlichtingen kan je terecht bij de personeelsdienst via vacature@zottegem.be of 09 364 64 75.

Solliciteren kan tot en met woensdag 23 juni 2021 om 12u00 door volgende documenten ofwel elektronisch te bezorgen via vacature@zottegem.be ofwel via post of afgifte aan het onthaal van Administratief Centrum Sanitary, Gustaaf Schockaertstraat 7, 9620 Zottegem, elke werkdag toegankelijk van 09u00 tot 12u00, t.a.v. dienst "personeel & Organisatie”: motivatiebrief, cv, kopie rijbewijs en een recent uittreksel uit het strafregister (model 1 - niet ouder dan 3 maand).
 
De selectiegesprekken worden georganiseerd op 28 en 29 juni 2021, weerhouden kandidaten worden uiterlijk 25 juni 2021 uitgenodigd.

Jouw talent is belangrijker dan je geslacht, gender(identiteit en –expressie), afkomst, leeftijd, geaardheid, handicap of chronische ziekte. Stel je nu kandidaat en bouw mee aan het diverse Zottegem van morgen!
 Contactgegevens

Stad Zottegem
Gustaaf Schockaertstraat 7
9620 Zottegem
09 364 65 00
Btw BE 0207 444 990
Contacteer ons


© Stad Zottegem - Alle Rechten Voorbehouden - Powered by The eForum Factory