Home  /  Cultuur, sport en vrije tijd  /  Activiteiten in de kijker  /  Braderie Zottegem

Braderie Zottegem


Inschrijven braderie

De zomerbraderie is het ideale moment om te proeven van wat Zottegem, inclusief onze deelgemeentes, te bieden heeft op shoppingvlak. Daarom willen we zoveel mogelijk winkeliers betrekken! 

Schrijf je in voor 3 juni. Ook handelaars van buiten het centrum zijn meer dan welkom! Er wordt een deelgemeentemarkt georganiseerd waar handelaars uit de deelgemeenten een stand krijgen. 

Ik schrijf me in voor de braderie!


Zottegem daar zit muziek in zoekt talent! 

De jaarlijkse braderie zit in een muzikaal jasje! Stap binnen in een muzikale wereld. Zowel op zaterdag als zondag zijn er op alle hoeken van de centrumstraten liveoptredens te ontdekken. Om de muzikaalste braderie ooit vorm te geven, zijn we op zoek naar talent!  Ben jij een straatmuzikant, zing jij de pannen van het dak of ben je een lokaal DJ-talent? Schrijf je dan voor 8 juni in via e-mail naar economie@zottegem.be of telefonisch via 09 364 65 13.


Stadscentrum vol muziek

Naast geweldige live-optredens, voorzien we ook animatie en een kinderzoektocht. Ga je op pad met jouw kids tijdens de zoektocht? Schrijf je dan in aan de stand van stad Zottegem. Elk kind die op zoektocht gaat, krijgt een muzikale gadget mee naar huis! 

Neem ook zeker je beste hoofdtelefoon mee voor onze muzikale wandeling. Je ontdekt een geweldige wandeling vol interessante Zottegemse weetjes, verbonden aan geweldige hits! De fragmenten en het plannetje zijn vanaf het braderieweekend te vinden via zottegem.be/muzikalewandeling. 


Spaarkaartenactie

Maak kans op mooie prijzen met onze spaarkaartenactie tijdens de bradie. Elke aankoop bij een deelnemende handelaar levert je één stempel op, vanaf drie stempels heb je een volle spaarkaart. Jouw volle spaarkaart lever je in bij de stand van Stad Zottegem aan het stadhuis op de Markt. Je krijgt onmiddellijk een exclusieve draagtas cadeau! Uit alle ingediende spaarkaarten worden verschillende winnaars getrokken die een cadeaubon ter waarde van 50 euro winnen.


Praktisch

  Vrijdag 23 juni: 12 - 18 uur.

  Zaterdag 24 juni: 10 - 18 uur

  Zondag 25 juni: 14 - 18 uur.

  De Stationsstraat, Hoogstraat en de Markt worden autovrij.