Telefoon, gsm, internet, televisie: durf ook vergelijken!

Stad Zottegem doet mee!

Meer dan 50% van de Belgen heeft een abonnement dat niet aangepast is aan zijn werkelijke telecommunicatiebehoeften. Zelfs voor een prepaid gsm-kaart vind je goedkopere aanbiedingen. Waarom zou je dus de stap niet durven zetten? Telefoon, gsm, internet, televisie: durf ook vergelijken!

De stad Zottegem helpt je om de aanbiedingen van de verschillende operatoren van je regio te vergelijken zodat je zelf het abonnement kunt kiezen dat het best bij je past.

De informatiesessie vindt plaats in de raadzaal van het stadhuis op 22 en 26 november 2013 van 15 tot 20 uur.

Breng indien mogelijk je laatste maandelijkse facturen van je telecomoperator (telefonie, internet of televisie) mee. Een team zal je helpen om de simulatie uit te voeren en te durven vergelijken!

De bedoeling van dit gesprek is dat we de burgers via een simulatie helpen en hen de juiste informatie overhandigen zodat ze vervolgens het abonnement kunnen kiezen dat het best bij hun behoeften past. Door de concurrentie te laten spelen hopen we dat heel wat gezinnen zullen kunnen besparen in hun huishoudelijk budget, net zoals dit voor velen op de energiemarkt het geval was.”

Tijdens het gesprek proberen we zo duidelijk mogelijk uw vragen over problemen in de telecommunicatiesector te beantwoorden of stellen we u in contact met de diensten die u het beste kunnen helpen.

 
Print...