Afwerking van de stadskernrenovatie start opnieuw op 23 januari 2017

Wegens het voorspelde vriesweer zal aannemer Wannijn met de afwerking van de stadskernrenovatie in de Stationsstraat – Markt – Zavel en Hoogstraat pas kunnen starten op maandag 23 januari.

Volgende werken zullen plaatsvinden:
  • Afwerking van de crypte
  • Plaatsen van de resterende paaltjes
  • Plaatsen van de ‘rotonde’ in Kandela in de Stationsstraat ter hoogte van de Nieuwstraat
  • Plaatsen van de ‘rotonde’ in Kandela einde van de Markt ter hoogte van de Hoogstraat.
Er zal gestart worden met aanleg van de ‘rotonde’ in Kandela ter hoogte van de Hoogstraat.
 
 Voor het plaatsen en het uitharden van de ‘rotonde’ zal er gedurende 5 weken geen verkeer mogelijk zijn ter hoogte van deze locatie. Er zal een plaatselijke omleiding worden voorzien.

Nadat deze zone open gesteld wordt voor het verkeer zal er begonnen worden met de aanleg van de ‘rotonde’ in de Stationsstraat.  

Er wordt geopteerd om de aanleg van de twee ‘rotondes’ te splitsen . Dit heeft als voordeel dat de winkels beter bereikbaar blijven daar niet  het hele centrum  (Stationsstraat en Hoogstraat ) wordt afgesloten in 1 keer en bovendien laat deze werkwijze toe de markt op dinsdag te laten doorgaan zoals altijd.
 
Deze voordelen wegen op tegen het feit dat er dus in totaliteit langer zal worden gewerkt dan wanneer beide rotondes gelijktijdig worden aangelegd.

U begrijpt dat dergelijke werken niet kunnen plaats vinden zonder enige hinder te veroorzaken. We rekenen daarvoor op uw begrip en doen er alles aan om de ongemakken tot een minimum te beperken.

 
Print...