Home  /  Wonen en (ver)bouwen  /  Wonen  /  Renovatieadvies aan huis

Renovatieadvies aan huis


Verbouwen betekent vaak heel wat moeilijke beslissingen nemen. Hoe maak je jouw woning energiezuinig? Is zonne-energie iets voor mij? Regenwater gebruiken, een groendak, dak en gevels isoleren … Door van bij het begin van het proces vooruit te kijken, een plan te maken en doordacht te kiezen, realiseer je stap voor stap jouw droomhuis.

De renovatieadviseur van het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen helpt jou bij een duurzame verbouwing. De adviseur spreekt met jou af op de werf. Zo krijg je advies dat perfect op maat is, gemakkelijk, objectief en betrouwbaar.

Via de online tool Mijn Warm Huis, bereken je zelf hoe energiezuinig jouw huis is. Beantwoord enkele eenvoudige vragen. Je krijgt een eenvoudig en gepersonaliseerd stappenplan. Zo krijg je per ingreep een overzicht van de geschatte investeringskost, de beschikbare premies en de jaarlijkse energie– CO₂-besparing. 

Gratis reserveren

Anderhalf uur renovatieadvies is volledig gratis. Zottegem en het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen betalen alle kosten. Je schrijft op voorhand in zodat de adviseur jou kan contacteren. 

Krijg renovatieadvies aan huis