Woonzorgcentrum Egmont corona update 5 november

05.11.2020
 
De coronasituatie in het Woonzorgcentrum Egmont wordt dagelijks nauwgezet opgevolgd. Zoals beloofd blijven we iedereen op de hoogte houden van de huidige stand van zaken. Na de laatste testing, blijkt dat 15 bewoners besmet zijn met het coronavirus. Alle positief geteste bewoners verblijven op de aparte COVID-19 afdeling en worden omringd met de allerbeste zorgen. Ook bij de personeelsleden zijn enkele bijkomende besmettingen vastgesteld, zij bleven onmiddellijk thuis. Begin volgende week is een nieuwe, preventieve, test-ronde van alle bewoners en personeelsleden gepland.
 
De bezoekregeling van één vaste bezoeker voor 14 dagen blijft van toepassing en geldt voor de clusters Erwetegem, Sint-Maria-Oudenhove en Strijpen. Voor de cluster Velzeke is momenteel geen bezoek toegelaten gezien daar het meeste besmettingen werden vastgesteld. Dit wordt eind volgende week opnieuw geëvalueerd als de resultaten van de nieuwe testen bekend zijn. Het is uiterst belangrijk dat bezoekers zich strikt aan de veiligheidsregels houden: mondmasker dragen, afstand houden en correcte handhygiëne. Bezoekers zijn welkom elke dag, van 10 tot 18 uur. 
 
Iedereen in het Woonzorgcentrum gaat door een heel moeilijke periode. We doen al het mogelijke om deze zware tijd draaglijk te houden, alle medewerkers doen ongelooflijke inspanningen! We blijven oproepen om je aub aan de regels te houden en fysieke contacten te vermijden zoals voorgeschreven. De druk op ons zorgsysteem moet omlaag, en dat moeten we samen doen.
 Contactgegevens

Stad Zottegem
Gustaaf Schockaertstraat 7
9620 Zottegem
09 364 65 00
Btw BE 0207 444 990
Contacteer ons


© Stad Zottegem - Alle Rechten Voorbehouden - Powered by The eForum Factory