Vakantieaanbod 2022: brochure online beschikbaar

16 dec 2021

Er valt weer heel wat te beleven in de schoolvakanties van 2022. Want als de scholen sluiten staan de vrijetijdsdiensten van Stad Zottegem klaar met de gekste, sportiefste en leukste activiteiten. Het volledige aanbod is beschikbaar in de vakantiebrochure op www.zottegem.be/vakantieaanbod-2022.
 
De vrijetijdsdiensten van Stad Zottegem hebben zoals elk jaar heel wat activiteiten in petto. Er is een breed aanbod sportkampen en kinderen kunnen zich ook uitleven op het speelplein, de grabbelpas of in het ZIBO. Ook de Bib en CC Zoetegem bieden een programma op kindermaat aan. Het volledig aanbod is nu reeds online te bekijken. Begin januari zal de brochure ook bedeeld worden aan alle Zottegemse scholen.

Inschrijven voor een activiteit kan vanaf maandag 10 januari, om 18.00 uur. Voor ZIBO kan je op een later moment nog inschrijven, deze inschrijvingsdata worden apart voor elke vakantie meegedeeld. Inschrijven gebeurt bij voorkeur online, via webshop.zottegem.be. Vragen? Dan staan de vrijetijdsdiensten ter beschikking, alle contactgegevens zijn terug te vinden in de vakantiebrochure.
 
 Contactgegevens

Stad Zottegem
Gustaaf Schockaertstraat 7
9620 Zottegem
09 364 65 00
Btw BE 0207 444 990
Contacteer ons


© Stad Zottegem - Alle Rechten Voorbehouden - Powered by The eForum Factory