Tijdelijke sluiting Lokaal dienstencentrum Egmont

Om verdere verspreiding van COVID-19 virus tegen te gaan, wordt door de Vlaamse Regering gevraagd de lokale dienstencentra te sluiten. Het Lokaal dienstencentrum Egmont maakt hier deel van uit en zal bijgevolg tijdelijk de deuren sluiten vanaf donderdag 12 maart tot en met zondag 19 april.

De lokale dienstencentra organiseren activiteiten voor actieve senioren Deze gebruikers zijn vaak ouderen bij wie de gevolgen van een besmetting met het COVID-19 virus ernstig kunnen zijn. Om het risico in te perken, werd er besloten om de lokale dienstencentra tijdelijk te sluiten.

Lokaal dienstencentrum Egmont

Het Lokaal dienstencentrum Egmont volgt nauwgezet deze richtlijnen op en zal de deuren sluiten van donderdag 12 maart tot en met 19 april.
Activiteiten
die gedurende deze periode zouden plaatsvinden, worden verplaatstnaar een later tijdstip. Hiervan wordt u zo snel als mogelijk op de hoogte gebracht. Mensen die reeds ingeschreven waren voor één of meerdere activiteiten, zullen persoonlijk gecontacteerd worden door het Lokaal dienstencentrum Egmont.

Gelieve er rekening met te houden dat de sluiting, op vraag van de Vlaamse Regering, verlengd kan worden. Intussen vragen we de gebruikelijke hygiënevoorschriften verder op te volgen.

Hebt u nog vragen over een van de activiteiten in het Lokaal dienstencentrum Egmont? Aarzel dan niet hen te contacteren tijdens de openingsuren via 09 364 56 95.

Openingsuren:

-         Maandag, dinsdag, vrijdag van 8.30 tot 12 uur en van 13 tot 16 uur

-         Woensdag van 8.30 tot 12 uur

-         Donderdag van 8.30 tot 12 uur en van 13 tot 18.30 uur

 Contactgegevens

Stad Zottegem
Gustaaf Schockaertstraat 7
9620 Zottegem
09 364 65 00
Btw BE 0207 444 990
Contacteer ons


© Stad Zottegem - Alle Rechten Voorbehouden - Powered by The eForum Factory