Theater tijdens de zomermaanden met Het Bankje

OPENDOEK lanceert een splinternieuw podcasttheaterproject dat ook in Zottegem te beluisteren valt op ... een bankje.
 
Vanaf midden juli lanceert OPENDOEK (de koepelorganisatie voor amateurtheater in Vlaanderen) een splinternieuw podcasttheaterproject dat over heel Vlaanderen en Brussel te beluisteren valt op ... een bankje.

In de podcast ‘Het Bankje’ ben je als toevallige voorbijganger getuige van de meest intieme, bizarre, aangrijpende dialogen die zich (misschien) hebben afgespeeld op de plek waar je zit. Om dit zomerse project, naar een idee van Wim Chielens, te verwezenlijken, bracht OPENDOEK verschillende disciplines uit de amateurkunsten samen: theatermakers en acteurs, schrijvers en grafische talenten. Allen samen hebben meer dan 100 amateurkunstenaars meegewerkt aan de podcast.
 
Ook in Zottegem
Meer dan 50 steden en gemeenten hebben zich geëngageerd om op hun grondgebied een QR-code aan te brengen op een aantal bankjes. Ook Zottegem. CC Zoetegem biedt een uitgestippelde wandeling aan van ongeveer 4 km, in en rond het park van Breivelde. De route bevat 10 bankjes. Die scan je met je smartphone en je bent meteen getuige van een origineel gesprek tussen twee mensen. Ontdek de route via www.cczoetegem.be/node/795. Een plannetje van de wandeling is ook beschikbaar bij de dienst toerisme, Centrum voor Streekgeschiedenis of de bib. De podcast ‘Het Bankje’ is te beluisteren tot 31 augustus.
 Contactgegevens

Stad Zottegem
Gustaaf Schockaertstraat 7
9620 Zottegem
09 364 65 00
Btw BE 0207 444 990
Contacteer ons


© Stad Zottegem - Alle Rechten Voorbehouden - Powered by The eForum Factory