Home  /  Over Zottegem en haar bestuur  /  Publicaties  /  Nieuws  /  Stad Zottegem zoekt uitbater voor toog Autovrije Zondag

26 jun 2024

Stad Zottegem zoekt uitbater voor toog Autovrije Zondag


Op 15 september 2024 organiseert het stadsbestuur de zesde editie van haar autovrije zondag. Elk jaar trekt het evenement een massa volk naar het centrum, niet in het minst om te supporteren voor de deelnemers van de legendarische Rainbow Run. De stad gaat daarom op zoek naar een uitbater voor drie jaar voor de toog op de Markt.

De autovrije zondag is sinds 2017 voor veel Zottegemnaren een vaste afspraak geworden. Steeds meer mensen vinden op de autovrije zondag de weg naar het centrum waar tal van activiteiten worden georganiseerd. Voor de vijfde keer wordt de Rainbow Run de grote blikvanger. Om de vele bezoekers optimaal te laten genieten, voorzien we elk jaar een gezellige toog. Een hele organisatie waarvoor we ons de komende tijd graag laten bijstaan door een gemotiveerde uitbater.

Driejarige concessie

De stad gaat op zoek naar een vereniging die drie jaar lang de toog tijdens de Autovrije Zondag wil uitbaten. Kandidaten moeten onder meer een financieel plan en een plan van aanpak voorleggen. De beste kandidaat nemen we graag onder de arm om onze stilaan legendarische Autovrije Zondag mee vorm te geven!

Kandidaturen kunnen digitaal ingediend worden via jan.scheerlinck@zottegem.be en secretariaat@zottegem.be. Dat kan tot en met donderdag 18 juli 2024 om 10 uur. Alle documenten zijn terug te vinden via zottegem.be/concessie-autovrijezondag.