Home  /  Over Zottegem en haar bestuur  /  Publicaties  /  Nieuws  /  Stad Zottegem zoekt nieuwe uitbater cafetaria Bevegemse Vijvers

10 jul 2024

Stad Zottegem zoekt nieuwe uitbater cafetaria Bevegemse Vijvers


Stad Zottegem gaat op zoek naar een nieuwe uitbater voor de cafetaria op de site Bevegemse Vijvers. De nieuwe concessionaris baat tien jaar lang de eet- en drinkgelegenheid naast het zwembad uit. Kandidaten hebben tot 28 augustus de tijd om hun plan van aanpak voor te leggen. Alle informatie is terug te vinden via zottegem.be/concessie-cafetaria.

De uitbating van de cafetaria werd enige tijd geleden stopgezet door de huidige concessionaris. Om de zomerperiode te overbruggen, kan iedereen er vanaf 17 juli genieten van een leuke zomerbar. We denken echter ook aan de langetermijnsbestemming van de cafetaria en schrijven daarom een concessie uit voor een nieuwe uitbater. Hij of zij mag tien jaar lang de Zottegemse sporters en bezoekers in de watten leggen. We hopen op een vruchtbare samenwerking met enthousiaste uitbaters, zodat we de Zottegemnaren ook de komende jaren een leuke, gezellige en lekkere ontmoetingsplek op de Bevegemse Vijvers kunnen bieden.

Kandidatuur indienen

Kandidaten voor de uitbating van de cafetaria in de Bevegemse Vijvers moeten onder meer een financieel plan en een plan van aanpak voorleggen, met een duidelijke visie op eten en drinken, veiligheid en aankleding. Kandidaturen kunnen ingediend worden tot maandag 28 augustus om 14 uur door de gevraagde documenten te mailen naar agb@zottegem.be en secretariaat@zottegem.be. De kandidaten worden uitgenodigd om op 2 of 3 september hun voorstel toe te lichten. De toewijzing van de concessie is voorzien tegen uiterlijk eind oktober 2024, waarna de ruimte ter beschikking kan worden gesteld voor de noodzakelijke inrichtingen. De startdatum van de operationele uitbating gebeurt in overleg tussen stad en concessionaris. Alle documenten zijn terug te vinden via zottegem.be/concessie-cafetaria.