Sinterklaas komt naar Zottegem!

9 nov 2021

Hij komt, hij komt…. Op zaterdag 20 november maakt Sinterklaas zijn intrede in Zottegem! En in aanloop naar het grote Sintfeest op 6 december valt er heel wat te beleven in Zottegem. CC Zoetegem, de bib, Jeugddienst, Huis van het Kind, Dienst Toerisme, het Feestcomité Zottegem en Zottegem Winkelcentrum zorgen voor een gevarieerd Sintprogramma voor klein en groot. Het volledige programma vind je op www.zottegem.be/Sint.

Op zaterdag 20 november maakt Sinterklaas zijn intrede in Zottegem. Hij komt aan om 13.39 uur aan het station, en zal na een rondrit door het centrum jong en oud begroeten vanop het stadhuis op de Markt. Vanaf 20 november tot 6 december kunnen alle brave kinderen hun briefje of kleurplaat posten in de Hemelbus, die net als vorig jaar aan de bibliotheek staat. Ook is er een Sinterklaaszoektocht doorheen het centrum: de gekke Pieten hebben zich verstopt op verschillende locaties in de stad! Speurneuzen kunnen vanaf 20 november een startpakket (2 euro) kopen in de bib of bij Dienst Toerisme. 
 
Zanger-muzikant Jan De Smet zorgt op zaterdag 27 november voor een heerlijke meezingnamiddag met  Sinterklaas- en kinderliedjes in CC Zoetegem. De voorstelling 'Ook de Sint steekt zijn vinger in de lucht!' belooft niets dan fijne liedjes, toffe vertellingen en vooral massa’s ambiance.
 
Wil je de Sint graag in het echt ontmoeten? Op woensdag 1 december komt hij samen met zijn hulppieten naar het Huis van het Kind. Samen met de collega’s van de bibliotheek worden er ook Sinterklaasverhalen voorgelezen.
 
Wil je meer info bij alle activiteiten, een ticket of Pietenpakket kopen of heb je een vraag?
Neem dan contact op met de UiTbalie via uitbalie@zottegem.be of op het nummer 09 364 69 33.
 
 Contactgegevens

Stad Zottegem
Gustaaf Schockaertstraat 7
9620 Zottegem
09 364 65 00
Btw BE 0207 444 990
Contacteer ons


© Stad Zottegem - Alle Rechten Voorbehouden - Powered by The eForum Factory