Oproep vrijwilligers: naaien van beschermingsschorten

De vraag naar beschermingsmateriaal voor het zorgpersoneel blijft groot. Om een dreigend tekort aan beschermingsschorten voor verzorgend personeel te voorkomen werd via de intergemeentelijke veiligheidscel Zottegem, Herzele en Sint-Lievens-Houtem besloten om schorten te (laten) maken. 

Ben je handig met een naaimachine en heb je tijd om op vrijwillige basis beschermingsschorten te stikken voor professionelen in de zorg? Meld je dan aan als vrijwilliger en help hen zo mee hun job op een veilige manier te blijven uitvoeren.
 
Hoe gaat het in zijn werk?
Meld je aan als vrijwilliger via bericht naar info@zottegem.be. De modellen met bijhorend patroon en elastieken worden je bezorgd. Vanuit je eigen thuisomgeving maak je de beschermingsschorten met jouw naaimachine. Als je klaar bent, geef je een seintje en we komen de schorten ophalen met het nodige respect voor de social distancing. Let wel: we zijn op zoek naar vrijwilligers die heel goed met een naaimachine overweg kunnen. Alleen op die manier kunnen we kwalitatieve beschermingsschorten garanderen.
 Contactgegevens

Stad Zottegem
Gustaaf Schockaertstraat 7
9620 Zottegem
09 364 65 00
Btw BE 0207 444 990
Contacteer ons


© Stad Zottegem - Alle Rechten Voorbehouden - Powered by The eForum Factory