Home  /  Over Zottegem en haar bestuur  /  Publicaties  /  Nieuws  /  Maand van de Markt 2024

2 apr 2024

Maand van de Markt 2024


Bezoekers van de wekelijkse dinsdagmarkt in Zottegem maken tijdens Maand van de Markt kans op mooie prijzen. De hele maand april krijgen de bezoekers een unieke code om deel te nemen aan de wedstrijd. Alle info via maandvandemarkt.be/provincie-oost-vlaanderen.

Maand van de Markt is de uitgelezen kans om zowel onze geweldige marktkramers- als bezoekers in de bloemetjes te zetten. Onze dinsdagmarkt blijft een van de uithangborden van onze stad, een bloeiende markt met een breed aanbod. Ook vorig jaar was de Maand van de Markt een gigantisch succes met maar liefst 2 000 deelnemers aan de actie!

Win prachtige prijzen

Bij elke aankoop ontvangen bezoekers van de deelnemende handelaren een flyer met daarop een unieke code. Met deze unieke code maken marktbezoekers kans op een van de vele prijzen aangeboden door Stad Zottegem en Provincie Oost-Vlaanderen. Het is een mooi gevulde prijzenpot. Zo maak je kans op een van de vier stadsbonnen ter waarde van 25 euro. Daarnaast maakt elke marktbezoeker ook kans op prachtige provinciale prijzen zoals een weekendje weg in Oost-Vlaanderen, een waardebon voor een etentje of een streekproductenmand.

Hoe deelnemen?

De ingevulde kaarten kunnen op twee manieren ingeleverd worden. De code op de flyer kan door elke bezoeker zelf online ingevuld worden of kan gedeponeerd worden in de brievenbus op de Markt. Tijdens de dinsdagmarkt is het oude stadhuis op de Markt geopend om alle gegevens rustig te kunnen invullen. Alle info en deelnemen via maandvandemarkt.be/provincie-oost-vlaanderen.


500 jaar markt

Maand van de Markt luidt een bijzonder jaar in voor onze stad. De Zottegemse dinsdagmarkt viert dit jaar haar 500-jarig bestaan en dat laten we niet ongemerkt voorbijgaan! Volgende maand zetten we een feestelijk programma op poten om de geschiedenis van de markt samen met alle Zottegemnaren te vieren.