Griezelen met de grabbelpas

De herfstvakantie is weer in aantocht. Daarom organiseert de jeugddienst op maandag 30 oktober en dinsdag 31 oktober twee Grabbelpasdagen telkens van 9u tot 17u.

Twee Grabbelpasdagen

"We vliegen er op maandag al stevig in met een heuse dierendag", licht schepen van Jeugd Sandra De Roeck toe. Van 9u tot 13u kunnen de Grabbelpassers allerlei Eetbare Dieren koken. Daarna eten we ons buikje rond met alles wat we hebben gemaakt. In de namiddag trekken we naar CC Zoetegem voor de film Zootropolis van 14u tot 17u. Zootropolis brengt je naar een stad als geen ander, een moderne wereld met alleen dieren.
De stad bestaat uit verschillende wijken zoals de chique Sahara Square en het ijskoude Tundratown. Het is een mengelmoes van dieren uit verschillende omgevingen die samenleven. Het maakt niet uit wie of wat je bent, van de grootste olifant tot de kleinste spitsmuis. Na de film krijgen alle grabbelpassers een drankje en kunnen ze nog een uurtje knutselen in de Foyer.

Op dinsdag 31 oktober 2017 maken we er een Halloweendag van! In de voormiddag koken we allerlei enge dingen die we dan ’s middags als monstertjes opeten. Om 14u zetten we de Halloweendag verder en knutselen we akelige griezelfiguren.
 

Praktische info

  • De grabbelpas is bedoeld voor kinderen tussen 5 en 12 jaar.
  • De activiteiten gaan door van 9u tot 13u en van 14u tot 17u in Stedelijk Jeugdcentrum De Muze. Enkel maandagnamiddag 30/10 gaan we naar CC Zoetegem, Hosptitaalstraat 18.De kostprijs voor een halve dag is €3 voor inwoners van Zottegem. Wie van Zottegem is en een MIA heeft, betaalt de helft. Kinderen buiten Zottegem betalen €5 per halve dag.
  • Inschrijven kan zowel voor een hele als een halve dag. Kinderen die in de voormiddag komen krijgen ’s middags een warme maaltijd.
 
Inschrijven kan via https://webshop.recreatex.be of op de jeugddienst.
 Contactgegevens

Stad Zottegem
Gustaaf Schockaertstraat 7
9620 Zottegem
09 364 65 00
Btw BE 0207 444 990
Contacteer ons


© Stad Zottegem - Alle Rechten Voorbehouden - Powered by The eForum Factory