Dienst Gezinsopvang zoekt onthaalouders!

Om aan de huidige opvangvraag te kunnen voldoen, is de dienst Gezinsopvang Zottegem dringend op zoek naar kandidaat-onthaalouders. Het voorbije jaar werd een optimaliseringstraject doorlopen en diverse maatregelen zijn getroffen om het werk van de onthaalouder te faciliteren en beter te vergoeden.

Wens je je te engageren als onthaalouder, dan word je van bij de aanvang begeleid in de diverse stappen die gezet moeten worden. Je doorloopt een traject om erkend te worden als onthaalouder (opleidingsvoorwaarden, accommodatievereisten, pedagogische normen…). Je wordt gecoacht bij de uitvoering van je opdracht via werkplekbezoeken, persoonlijke leertrajecten, vorming en intervisies. Je krijgt hardware en software ter beschikking die je administratieve taken tot een minimum herleiden. Er wordt een correcte onkostenvergoeding betaald (opvang, accommodatie, vorming), en je werkt conform het ‘sui generis’ statuut (zie www.onthaalouders.be). 
 
Concreet zijn we dringend op zoek naar : 
  • 1 VT onthaalouder en 2 deeltijdse onthaalouders om samen aan de slag te gaan voor een bestaande groepsopvang;
  • 1 VT onthaalouder en 2 deeltijdse onthaalouders om samen te werken voor een op te starten groepsopvang;
  • 2 onthaalouders met voltijds engagement voor een op te starten groepsopvang in een beschikbaar pand in het centrum van Zottegem.
Meer informatie en details kan je vinden in deze vacature.  
 
Interesse of solliciteren? 
Contacteer Lindsy Vierstraete, via email gezinsopvang@ocmw.zottegem.be
 Contactgegevens

Stad Zottegem
Gustaaf Schockaertstraat 7
9620 Zottegem
09 364 65 00
Btw BE 0207 444 990
Contacteer ons


© Stad Zottegem - Alle Rechten Voorbehouden - Powered by The eForum Factory