CC Zoetegem start 2022 met een filmprogramma van formaat

21 dec 2021

Dat de cultuursector een moeilijk jaar achter de rug heeft, weet iedereen. Ook in CC Zoetegem waren de uitdagingen groot. Maar, ondanks de coronamaatregelen vonden dit najaar heel wat Zottegemnaren de weg naar CC Zoetegem. 
 
CC Zoetegem zet 2022 veelbelovend in met enkele topfilms en producties die je zeker niet mag missen. Alle activiteiten worden op de meest veilige manier georganiseerd, en volgens de opgelegde normen van de overheid. Dit betekent onder meer dat alle voorstellingen en concerten alleen toegankelijk zijn voor personen die een geldig Covid Safe Ticket kunnen voorleggen.

De eerste film op het filmprogramma van 2022 is het geweldig mooie Eiffel, op dinsdag 11 januari. Verder spelen o.a. ook House Of Gucci, Red Sandra en Deer Comrades. Enkele hoogtepunten op het podium zijn Erik Van Looy, Robrecht Van Den Thoren, Stef Kamil Carlens, Maaike Cafmeyer, Circus Ronaldo en het internationaal bejubelde Les Rois Vagabonds.

Het volledige programma is beschikbaar op www.cczoetegem.be. Tickets voor alle voorstellingen zijn te koop via de webshop op www.cczoetegem.be/tickets of via mailtje naar uitbalie@zottegem.be.