CC Zoetegem: Laat je niet los!

Lancering nieuwe campagne #bubbel #warm #veilig #samen #cultuur
 
De coronacrisis plaatst de maatschappij voor bijzondere uitdagingen. Het sociaal leven is beperkt, de impact op ieders leven en elke organisatie is bijzonder groot, en net als zovelen past ook cultuur zijn werking aan. Het federaal Overlegcomité scherpt de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus aan, en als cultuurcentrum volgt CC Zoetegem steeds het meest recente veiligheidsprotocol voor de professionele cultuur- en kunstensector. Het is moeilijk om vandaag ver vooruit te kijken En toch! In deze moeilijke tijden is sociaal contact meer dan ooit broodnodig. Ruimte voor mooie momenten en fijne belevingen. Met afstand. Apart maar toch samen. Met deze campagne wil CC Zoetegem een duidelijke boodschap brengen: Cultuur laat je niet los!

Het standbeeld van Graaf Egmont op de Markt werd het boegbeeld van deze campagne, en voor even werd hij verpakt in een bubbel. Zo wil CC Zoetegem ludiek aantonen dat cultuur beleven veilig en verantwoord kan. Cultuur beroert en ontroert, het laat mensen lachen en even wegdromen van de dagelijkse realiteit. Ook in deze tijden van afstand en voorzichtigheid kan dat – veilig binnen de bubbel. De hoop op betere tijden, het geloof in onszelf, in onze missie én in de liefde voor ons vak en het publiek. Daarvoor doen we dapper verder!

Cultuur = veilig

CC Zoetegem organiseert alle activiteiten coronaproof en strikt volgens de huidige regels. De veiligheid en gezondheid van het publiek maar ook die van de medewerkers en artiesten is altijd absolute prioriteit. Naast de mondmaskerplicht zorgt CC Zoetegem voor een gescheiden publieksstroom via een aangepast zaal- en circulatieplan. Er wordt hiervoor gewerkt met publieksbegeleiders en duidelijke signalisatie. Ook is er constant aandacht voor de afstandsregels en wordt dit ook toegepast in het zaalplan. Cultuurliefhebbers mogen gerust zijn dat ze in CC Zoetegem veilig terecht kunnen. Alle richtlijnen van CC Zoetegem kan je trouwens hier nalezen. 

Cultuur = samen

Cultuur brengt mensen samen op een veilige afstand. Cultuur brengt hoop en ontspanning. Het publiek speelt daarbij een grote rol. Het sociale aspect, en de live beleving met interactie van het publiek zijn erg belangrijk voor deze sector. Muziek, theater of film kunnen voor een verzetje zorgen, een verwenmoment voor jezelf en je bubbel. Cultuur beleven is verrijkend en dat is belangrijk in een tijd waarin alles verengt en eenzaamheid om de hoek loert.

Cultuur = warm

Met de donkere wintermaanden op komst en het wegvallen van veel (buiten)activiteiten wordt de behoefte aan een alternatief alleen maar groter. Cultuur live beleven, er even tussenuit zijn, mensen ontmoeten op afstand, ... het hoort allemaal bij een fijne herfstavond in het warme CC Zoetegem. En dat is net waar iedereen de komende maanden nood aan zal hebben; op een veilige, verantwoorde manier ontmoeten buiten eigen huis. Met partner, kinderen of bubbel genieten van de gezelligheid van de theaterzaal, de ideale tijdsbesteding op een winterse zondag of koude avond.

Cultuur = bereikbaar

Je kan je tickets reserveren zonder die meteen te moeten betalen. Een tweetal weken voor een voorstelling, maken we je reservatie definitief en bezorgen na betaling je tickets. Uiteraard volgen we steeds de officiële maatregelen op de voet en organiseren we het theaterbezoek in functie daarvan. De meest actuele info en het volledige programma kan je steeds nalezen via de facebookpagina van CC Zoetegem of op www.cczoetegem.be.

Komende evenementen

  • Zaterdag 24 oktober: Living Sotto - Wigbert
  • Zondag 25 oktober : Bert Huysentruyt & Annebelle Dewitte - Badaboem (6+) 
  • Maandag 26 oktober : Zilverscherm Les plus belles années d’une vie
  • Dinsdag 27 oktober : Ciné Local J’accuse
  • Vrijdag 30 oktober : Kommil Foo => LAATSTE TICKETS
  • Dinsdag 3 november: Ciné Local The Irishman
  • Woensdag 4 november: Ciné Local voor Kinderen: Onward (6+) 
  • Zaterdag 7 november: Club Kapel: The Radar Station
  • Dinsdag 10 november : Ciné Local: Marriage Story 
  • Vrijdag 13 november : Arne Sierens – Mouchette
Om tickets te reserveren kan je terecht bij de UiTbalie (te vinden in de Stadsbibliotheek, Kasteel van Egmont, op de benedenverdieping), of via email naar uitbalie@zottegem.be. Je kan tijdens de openingsuren ook telefonisch reserveren op het nummer 09 364 69 33. De openingsuren zijn: maandag van 14 tot 17 uur, dinsdag van 9 tot 12 uur en woensdag van 16 tot 19 uur.
 Contactgegevens

Stad Zottegem
Gustaaf Schockaertstraat 7
9620 Zottegem
09 364 65 00
Btw BE 0207 444 990
Contacteer ons


© Stad Zottegem - Alle Rechten Voorbehouden - Powered by The eForum Factory