Bespaar tot 20% op uw energiefactuur!

Energie wordt steeds duurder. Om de prijsstijgingen te counteren en tegelijk de opwarming van de aarde tegen te gaan, is investeren in energiebesparende maatregelen een verstandige zet. SOLVA organiseert daarom een groepsaankoop voor dak- en spouwmuurisolatie in samenwerking met stad Zottegem en vzw BEA. Door deze groepsaankoop worden scherpere prijzen afgedwongen en een goede kwaliteit gegarandeerd.
Aangezien elk huis zijn eigen unieke structuur heeft, komt een professional langs voor het bekijken van de woning. Deze maakt vervolgens een offerte op maat van de woning voor dak- of spouwmuurisolatie of beide. Dankzij de groepsactie is elke offerte kwalitatief, scherp van prijs én gecheckt op correctheid door het onafhankelijke studiebureau Zero Emission Solutions. Gaat u akkoord met de offerte, dan gaan de werken van start. Vzw BEA volgt samen met Zero Emission Solutions de uitvoering van de maatregel(en) op.
 
Deze actie loopt van 01.02.18 tot en met 31.12.18. Inschrijven kan op www.energiegroepsaankoop.be/gebouwschil.
Meer weten over deze actie? Kom dan naar de infoavond op donderdag 19 april om 19.30 uur in Sanitary, zaal Noorderlicht. Inschrijven kan via deze link.
 Contactgegevens

Stad Zottegem
Gustaaf Schockaertstraat 7
9620 Zottegem
09 364 65 00
Btw BE 0207 444 990
Contacteer ons


© Stad Zottegem - Alle Rechten Voorbehouden - Powered by The eForum Factory