Corona update 5 augustus: sluiting Lokaal Dienstencentrum Egmont

Volgend op eerder genomen maatregelen om de verspreiding van het coronavirus in Zottegem in te dijken, neemt ook het Lokaal Dienstencentrum (LDC) Egmont de nodige voorzorgen. Gezien de huidige situatie heeft het stadsbestuur van Zottegem beslist de deuren van het LDC voorlopig te sluiten en alle geplande activiteiten te annuleren. Wie zich ingeschreven had voor een activiteit is daarvan reeds persoonlijk op de hoogte gebracht.

Net zoals bij alle coronamaatregelen, was ook dit een moeilijke maar noodzakelijke beslissing, zeker gezien de extra kwetsbare doelgroep van het LDC. Hoewel steeds alle veiligheidsvoorzorgen genomen werden, ziet het stadsbestuur gezien de huidige situatie geen andere mogelijkheid. Desondanks nemen we deze beslissing met pijn in het hart. We beseffen dat het Lokaal Dienstencentrum een plaats is waar senioren steeds terecht kunnen en een luisterend oor vinden. We hopen op begrip dat dit even niet mogelijk is en verzekeren hun dat onze medewerkers komende weken alles in het werk stellen om een aangepaste dienstverlening te kunnen aanbieden. In tussentijd kunnen ze nog steeds telefonisch terecht bij het LDC
Het Lokaal Dienstencentrum is telefonisch bereikbaar op het nummer 09 364 56 95 van maandag tot vrijdag, van 9 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 17 uur. 
 
Wanneer het Lokaal Dienstencentrum terug opengaat hangt af van de evolutie van de coronacrisis, een exacte datum kunnen we nu jammer genoeg niet meegeven. Zodra het terug kan, berichten we daarover en worden ook de uitgestelde groepsactiviteiten hernomen. Wie zijn deelnameprijs reeds betaalde, zal een tegoedbon ontvangen of kan indien gewenst een terugbetaling vragen. Ondertussen worden ook de mogelijkheden voor één op één dienstverlening bekeken.

Het stadsbestuur laat ook weten dat het Dagverzorgingscentrum Egmont open blijft gezien de kleinere groep bezoekers die extra zorg nodig hebben. Alle nodige veiligheidsmaatregelen worden zeer strikt opgevolgd en er wordt met een volledig gescheiden personeelsgroep gewerkt. 
 Contactgegevens

Stad Zottegem
Gustaaf Schockaertstraat 7
9620 Zottegem
09 364 65 00
Btw BE 0207 444 990
Contacteer ons


© Stad Zottegem - Alle Rechten Voorbehouden - Powered by The eForum Factory