Corona update 3 september: LDC Egmont herstart groepsactiviteiten

Deze week werd beslist om de preventieve sluiting van het Lokaal Dienstencentrum (LDC) op te heffen. Het Lokaal Dienstencentrum is samen met het team van enthousiaste vrijwilligers verheugd om terug van start te kunnen gaan met de groepsactiviteiten. Alle nodige veiligheidsmaatregelen worden strikt in acht genomen zodat het LDC een veilige plaats is waar bezoekers met een gerust hart terecht kunnen.

Er zijn reeds tal van leuke activiteiten gepland voor de komende weken, zoals een knutselnamiddag, taal- en ICT-cursussen, een wekelijkse turnles, een wandeling, spelnamiddag of fietstocht. Inschrijven voor de activiteiten kan via email naar ldcegmont@ocmw.zottegem.be of telefonisch op 09 364 56 95. Het onthaal van het lokaal dienstencentrum is toegankelijk van 9 uur tot 12 uur. De volledig kalender met data en meer informatie over alle activiteiten vind je op www.zottegem.be/LDCEgmont.
 
Het stadsbestuur volgt de evolutie van de verspreiding van het coronavirus op de voet. Indien het aantal besmettingen in de regio zou stijgen, en er zich wijzigingen in de dienstverlening van het lokaal dienstencentrum opdringen, communiceert het lokaal dienstencentrum rechtstreeks met zijn bezoekers via een nieuwsbrief. Zij roepen dan ook alle geïnteresseerden op om hun naam en (e-mail)adres te bezorgen aan het Lokaal Dienstencentrum Egmont, zodat ze iedereen tijdig kunnen verwittigen van mogelijke wijzigingen in de dienstverlening.

Opnieuw aanbieden van de dienstverlening en activiteiten kan uiteraard enkel mits de nodige voorzorgen. En daarvoor vraagt het LDC graag je medewerking. Kom je naar het lokaal dienstencentrum? Schrijf vooraf in en hou je tijdens het bezoek aan de voorzorgregels: 1,5 meter afstand houden of mondmasker dragen als dat niet lukt, regelmatig handen wassen en correcte hoest- en niesetiquette.

Wanneer kom je niet naar het lokaal dienstencentrum? Als je symptomen hebt van COVID-19, als je minder dan 14 dagen geleden positief werd getest op het virus of als je geïdentificeerd bent als een hoog of laag risicocontact van een persoon die besmet is met COVID-19 in het kader van contact tracing.
 
We kijken er naar uit jullie terug te mogen verwelkomen!

 Contactgegevens

Stad Zottegem
Gustaaf Schockaertstraat 7
9620 Zottegem
09 364 65 00
Btw BE 0207 444 990
Contacteer ons


© Stad Zottegem - Alle Rechten Voorbehouden - Powered by The eForum Factory