Corona-info: Evenementen en activiteiten

Speelpleinwerking coronazomer 2020
De speelpleinwerking voor deze zomer zal omwille van coronamaatregelen er enigszins anders uitzien. Onder het motto ‘Hou het veilig, maar plezant’, heeft de jeugddienst hard gewerkt aan een aangepast programma dat nog steeds laagdrempelig blijft en grenzeloos speelplezier voorop stelt. Op voorhand inschrijven en bubbels per leeftijdsgroep van maximum 50 kinderen zijn de belangrijkste aanpassingen. 
 
Hier lees je er meer over. Voor de laatste updates, praktische info en richtlijnen kan je ook steeds terecht op www.jonginzottegem.be
 
Sportkampen
Ook de zomersportkampen van de sportdienst zullen kunnen plaatsvinden, zij het met bepaalde programma-aanpassingen en richtlijnen waar zowel de monitoren, kinderen en ouders zich aan zullen moeten houden. Zo zal er met aparte bubbels gewerkt worden, maar dat zal de activiteiten niet in de weg staan. Alle groepen zullen nog steeds aan de Bevegemse Vijvers starten, wat het voor de ouders toch makkelijk maakt. Voor- en naopvang  blijft voorzien maar we vragen wel om de kinderen zo kort mogelijk voor en na de activiteiten te brengen en op te halen.

De praktische organisatie en specifieke richtlijnen voor elk sportkamp zullen steeds een week vooraf via email worden doorgestuurd.

Sommige kampen zijn volzet, voor een paar zijn er nog plaatsjes vrij. Mail daarvoor naar sportdienst@zottegem.be! De annulatievoorwaarden voor de sportkampen blijven ongewijzigd; tot 14 dagen voor aanvang ontvangt u het inschrijvingsgeld (verminderd met €10,00 administratiekosten) terug. Nadien is geen terugbetaling mogelijk. Bij ziekte kan gedurende 5 opeenvolgende dagen niet worden deelgenomen aan de kampen.
 
Andere activiteiten en evenmenten
Door de sluiting van de stedelijke infrastructuren zijn ook alle bijhorende activiteiten geannuleerd of uitgesteld. Deze coronamaatregel is nog steeds van kracht, minstens tot en met 30 juni. Concreet gaat het over de evenementen (activiteiten, tentoonstellingen, lessen etc) georganiseerd door: 
  • Bibliotheek 
  • CC Zoetegem 
  • Stedelijke Academie Beeldende Kunst 
  • Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans 
  • Toerisme, Centrum voor Streekgeschiedenis en Museum Folklore
 Contactgegevens

Stad Zottegem
Gustaaf Schockaertstraat 7
9620 Zottegem
09 364 65 00
Btw BE 0207 444 990
Contacteer ons


© Stad Zottegem - Alle Rechten Voorbehouden - Powered by The eForum Factory