Verantwoordelijke gezinsopvang

OCMW Zottegem gaat over tot de aanwerving van (m/v/x) Verantwoordelijke gezinsopvang.
(voltijdse aanstelling in graad B1-B3 voor bepaalde duur)
 
Functie
Je staat in voor de coördinatie van de dagelijkse werking van de Zottegemse dienst voor Gezinsopvang. Je ondersteunt en coacht de onthaalouders zodat ouders kunnen rekenen op kwaliteitsvolle kinderopvang. Je gaat samen met de ouders op zoek naar een gepast antwoord op hun vraag naar opvang. Je bent het aanspreekpunt voor ouders die gebruikmaken van de Dienst voor Gezinsopvang.
 
Profiel
 • Je hebt de nodige kennis wetgeving en regelgeving;
 • je bent sterk in communicatie;
 • je bent administratief ordelijk en nauwgezet;
 • je kan zowel zelfstandig werken als werken in een team;
 • je werkt klantgericht;
 • je bent in het bezit van een rijbewijs B.
Voorwaarden
 • Je vertoont een gedrag dat in overeenstemming is met de eisen van de functie (wordt getoetst aan de hand van een uittreksel uit het strafregister);
 • je geniet de burgerlijke en politieke rechten;
 • je voldoet aan de vereiste over de taalkennis opgelegd door de wetten op het gebruik der talen in bestuurszaken, gecoördineerd op 18 juli 1966;
 • je beschikt over min. 1 van volgende bachelor of master diploma’s, zoals vastgelegd door Kind & Gezin in het ministerieel besluit van 23/05/2014 in één van de volgende studierichtingen: Pedagogie van het Jonge Kind, Kleuteronderwijs, Lager Onderwijs, Secundair Onderwijs, Gezinswetenschappen, Maatschappelijke Veiligheid, Orthopedagogie, Sociaal Werk, Sociale Re-adaptatiewetenschappen, Toegepaste Psychologie, Verpleegkunde of van een studierichting van het studiegebied psychologische en pedagogische wetenschappen.
Aanbod
Een voltijds contract bepaalde duur (startdatum vanaf 01/07/21 tot voorjaar 2022) in een boeiende werkomgeving met een aantrekkelijk loon (bruto geïndexeerd maandsalaris van min. 2.509,94 EUR en max. 4.229,18 EUR) en extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, terugbetaling woonwerk-verkeer (openbaar vervoer) of fietsvergoeding.

Interesse?
Voor bijkomende inlichtingen kan je contact opnemen met personeelsdienst via vacature@zottegem.be of op het telefoonnummer 09/364.64.75.

Solliciteren
Solliciteren kan tot en met woensdag 09 juni 2021 om 12.00 uur ’s middags door volgende documenten elektronisch te bezorgen aan vacature@zottegem.be met als onderwerp "kandidatuur verantwoordelijke gezinsopvang”:
 • motivatiebrief en curriculum vitae,
 • kopie van diploma
 • een uittreksel uit het strafregister (model 2) dat max. 3 maand oud is,
OF
door bovenvermelde volgende documenten tegen ontvangstbewijs te overhandigen aan Stadsbestuur Zottegem, dienst personeel & organisatie, Administratief Centrum Sanitary (4de verdieping), Gustaaf Schockaertstraat 7 te 9620 Zottegem.

De kandidaturen die niet beantwoorden aan de gestelde voorwaarden worden niet aanvaard. De verantwoordelijkheid en het bewijs voor het volledig of tijdig indienen van de kandidatuur ligt bij de kandidaat.
 
Jouw talent is belangrijker dan je geslacht (identiteit en -expressie), afkomst, leeftijd, geaardheid, handicap of chronische ziekte. Stel je nu kandidaat en bouw mee aan het diverse Zottegem van morgen.
 Contactgegevens

Stad Zottegem
Gustaaf Schockaertstraat 7
9620 Zottegem
09 364 65 00
Btw BE 0207 444 990
Contacteer ons


© Stad Zottegem - Alle Rechten Voorbehouden - Powered by The eForum Factory