,,,

Home  /  Economie en werken  /  Werken in Zottegem  /  Werken voor stad Zottegem  /  Technisch assistent groenbeheer

28 feb 2023

Technisch assistent groenbeheer


Functie

Je bent mee verantwoordelijk voor het groenbeheer van stad Zottegem en staat in voor de uitvoering van onderhoudswerken en kleine aanlegwerken. Je bent een klantvriendelijke persoon die zich flexibel kan opstellen naar de onregelmatige werkuren en het gevarieerd takenpakket. Je durft bovendien initiatief nemen en streeft kwaliteit na. Daarnaast kan je occasioneel ook ingezet worden voor ondersteuning bij logistieke taken door de technische dienst van de stad. Er zijn geen diplomavereisten voor deze functie, ervaring in groenbeheer en een goede plantenkennis wordt als een pluspunt beschouwd.

Profiel

 • Je volgt de opgegeven planning, komt regels en afspraken na;
 • Je werkt goed samen in een team;
 • Een rijbewijs B of BE met handbediende versnellingen, een rijbewijs C en/of G zijn een pluspunt;
 • Een goede kennis van planten en groenonderhoud alsook ervaring met een kettingzaag is eenmeerwaarde;
 • Je bent in goede fysieke gezondheid om lichamelijk belastende arbeid uit te oefenen;
 • Je bent bestand tegen fysieke inspanning in alle weersomstandigheden.

Aanwervingsvoorwaarden

 • Je bent vanaf 01 mei 2023 beschikbaar,
 • Je vertoont een gedrag dat in overeenstemming is met de eisen van de functie (wordt getoetst aan dehand van een uittreksel uit het strafregister);
 • Je geniet de burgerlijke en politieke rechten;
 • Je bent medisch geschikt voor de uit te oefenen functie;
 • Je voldoet aan de vereiste over de taalkennis opgelegd door de wetten op het gebruik der talen inbestuurszaken, gecoördineerd op 18 juli 1966.

Aanbod

Een voltijds contract bepaalde duur (van mei tot september 2023) in een boeiende werkomgeving met een aantrekkelijk loon op niveau D1 – D3 (bruto geïndexeerd maandsalaris min. 2.130,40 EUR en max. 3.315,80 EUR) en extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, terugbetaling woonwerk-verkeer (openbaar vervoer) of fietsvergoeding.

Interesse?

Voor bijkomende inlichtingen kan je terecht bij de personeelsdienst via vacature@zottegem.be of 09/364.64.74.Solliciteren kan tot en met 31 maart 2023 om 12u00 door volgende 3 documenten ofwel elektronisch te bezorgen via vacature@zottegem.be ofwel via afgifte aan het onthaal van Administratief Centrum Sanitary, Gustaaf Schockaertstraat 7, 9620 Zottegem, elke werkdag toegankelijk van 09u00 tot 12u00, t.a.v. dienst “Personeel & Organisatie”: 
 1. Motivatiebrief, 
 2. Cv
 3. Een recent uittreksel uit het strafregister (model 1 - niet ouder dan 3 maand).
De selectieprocedure (interview) wordt georganiseerd op 06 april 2023, weerhouden kandidaten worden uiterlijk op 04 april 2023 uitgenodigd.

download het vacaturebericht

Jouw talent is belangrijker dan je geslacht, gender(identiteit en –expressie), afkomst, leeftijd, geaardheid, handicap of chronische ziekte. Stel je nu kandidaat en bouw mee aan het diverse Zottegem van morgen!


 
,,,