SAMWD Leerkracht Kunstkuur - Muziek (deeltijds)

Het stadsbestuur Zottegem gaat over tot de aanwerving van (m/v/x) SAMWD Leerkracht Kunstkuur - Muziek.
(deeltijdse, tijdelijke aanstelling)
 
Functie
Je draagt bij tot de maximale ontplooiing van onze leerlingen van de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans (SAMWD). Je behaalt de doelstellingen zoals beschreven in de door de academie gehanteerde leerplannen en realiseert de doelstellingen zoals beschreven in het Artistiek Pedagogisch Project van de academie.
 
Profiel
Je bent in het bezit van een voldoend geacht diploma. Je bent een gepassioneerd leraar die samen met de directie, het lerarenteam en de administratie van SAMWD Zottegem de academie op een fijne, artistieke en kwalitatieve manier mee wil helpen vormgeven.
 
Voorwaarden
  • Je bent in het bezit van een voldoend geacht bekwaamheidsbewijs.
  • Je hebt als laatste geen evaluatie met eindconclusie ‘onvoldoende’ gekregen in dit ambt bij de inrichtende macht.
  • Je bent Belg of onderdaan van een lidstaat van de EU.
  • Je kunt je medische geschiktheid aantonen via een medisch attest afgeleverd door de huisarts
  • Je geniet politieke en burgerlijke rechten.
  • Je voldoet aan de taalvereisten.
  • Je kan onberispelijk gedrag aantonen via uittreksel uit het strafregister (model 2) - max. 1 jaar oud is.
  • Je slaagt voor de selectieprocedure.
Aanbod
Een tijdelijke, van 01 september 2021 tot 31 augustus 2022, deeltijdse job in een boeiende werkomgeving met een aantrekkelijk loon en extralegale voordelen zoals terugbetaling woonwerk-verkeer (openbaar vervoer) of fietsvergoeding.
 
Interesse?
Voor bijkomende inlichtingen kan je contact opnemen met de directeur van de SAMWD via directie@samwdzottegem.be of 09/364.64.38.
 
Solliciteren kan door het volledig ingevulde sollicitatieformulier uiterlijk op zondag 15 augustus 2021 om 12u00, aangevuld met motivatiebrief, Curriculum Vitae, kopie diploma en uittreksel strafregister, door middel van e-mail toe te sturen (tijdstip ontvangst geldt als ontvangstbewijs) aan vacature@zottegem.be met als onderwerp "Kandidatuur Leerkracht Kunstkuur” OF via post (poststempel geldt als ontvangstbewijs), te bezorgen aan Stad Zottegem, Dienst personeel & organisatie, AC Sanitary, G. Schockaertstraat 7, 9620 Zottegem.

Jouw talent is belangrijker dan je geslacht (identiteit en -expressie), afkomst, leeftijd, geaardheid, handicap of chronische ziekte. Stel je nu kandidaat en bouw mee aan het diverse Zottegem van morgen.
 Contactgegevens

Stad Zottegem
Gustaaf Schockaertstraat 7
9620 Zottegem
09 364 65 00
Btw BE 0207 444 990
Contacteer ons


© Stad Zottegem - Alle Rechten Voorbehouden - Powered by The eForum Factory