Redder (tijdelijk)

Het stadsbestuur Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v/x) voltijds/deeltijds REDDER.
(Aanstelling in graad C1-C3 voor bepaalde duur)

Functie
Samen met je collega-redders sta je in voor het onthaal van de zwembadgebruikers, garandeer je hun veiligheid en streef je naar een optimale hygiënische toestand van de infrastructuur.

Profiel
Je bent een flexibele, klantvriendelijke en besluitvaardige persoonlijkheid die accuraat en alert weet te reageren onder alle omstandigheden. Je communiceert op een diplomatische maar daadkrachtige wijze.

Diplomavereisten
Je beschikt over een diploma secundair onderwijs (of daarmee gelijkgesteld), een hoger reddersbrevet van Sport Vlaanderen, de Vlaamse Trainersschool (VTS) of een gelijkwaardig getuigschrift EN een bewijs van recente erkende bijscholing redder.

Aanwervingsvoorwaarden
  • Je vertoont een gedrag dat in overeenstemming is met de eisen van de functie (wordt getoetst aan de hand van een uittreksel uit het strafregister);
  • je geniet de burgerlijke en politieke rechten;
  • je bent medisch geschikt voor de uit te oefenen functie;
  • je voldoet aan de vereiste over de taalkennis opgelegd door de wetten op het gebruik der talen in bestuurszaken, gecoördineerd op 18 juli 1966.
 
Aanbod
Een tijdelijke job in een boeiende werkomgeving met een aantrekkelijk loon (bruto jaarsalaris van minimum € 23.590,55 en maximum € 43.176,80) en extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, terugbetaling woonwerk-verkeer (openbaar vervoer) of fietsvergoeding.

Interesse?
Voor bijkomende inlichtingen kan je contact opnemen met personeelsdienst via email aan vacature@zottegem.be of via telefoon 09/364.64.74. Solliciteren kan door volgende documenten elektronisch te bezorgen via vacature@zottegem.be: motivatiebrief, cv, kopie diploma en een recent uittreksel uit het strafregister (model 1 - niet ouder dan 3 maand).

Jouw talent is belangrijker dan je geslacht, gender(identiteit en –expressie), afkomst, leeftijd, geaardheid, handicap of chronische ziekte. Stel je nu kandidaat en bouw mee aan het diverse Zottegem van morgen!
 Contactgegevens

Stad Zottegem
Gustaaf Schockaertstraat 7
9620 Zottegem
09 364 65 00
Btw BE 0207 444 990
Contacteer ons


© Stad Zottegem - Alle Rechten Voorbehouden - Powered by The eForum Factory