Leerkracht dans (deeltijds)

16 jun 2022

Stad Zottegem is op zoek naar een (m/v/x) deeltijdse leerkracht dans voor SAMWD (tijdelijke aanstelling).
 

Functie

Je draagt bij tot de maximale ontplooiing van onze leerlingen van de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans (SAMWD). Je behaalt de doelstellingen zoals beschreven in de door de academie gehanteerde leerplannen en realiseert de doelstellingen zoals beschreven in het Artistiek Pedagogisch Project van de academie.

Profiel

Je bent in het bezit van een voldoend geacht diploma. Je bent een gepassioneerd leraar die samen met de directie, het lerarenteam en de administratie van SAMWD Zottegem de academie op een fijne, artistieke en kwalitatieve manier mee wil helpen vormgeven.

Voorwaarden

Je bent in het bezit van een voldoend geacht bekwaamheidsbewijs. 
Je hebt als laatste geen evaluatie met eindconclusie ‘onvoldoende’ gekregen in dit ambt bij de inrichtende macht. 
Je bent Belg of onderdaan van een lidstaat van de EU. 
Je geniet politieke en burgerlijke rechten. 
Je voldoet aan de taalvereisten. 
Je kan onberispelijk gedrag aantonen via uittreksel uit het strafregister (model 2) - max. 1 jaar oud is. 
Je slaagt voor de selectieprocedure.

Aanbod

Een tijdelijke, van 1 september 2022 tot 31 augustus 2023, deeltijdse job in een boeiende werkomgeving met een aantrekkelijk loon en extralegale voordelen zoals terugbetaling woonwerk-verkeer (openbaar vervoer) of fietsvergoeding. 

Interesse?

Voor bijkomende inlichtingen kan je contact opnemen met de directeur van de SAMWD via directie@samwdzottegem.be  of 09/364.64.38. Solliciteren kan door het volledig ingevulde sollicitatieformulier uiterlijk op 30 juni 2022 om 12 uur, aangevuld met motivatiebrief en Curriculum Vitae, door middel van e-mail toe te sturen (tijdstip ontvangst geldt als ontvangstbewijs) aan vacature@zottegem.be met als onderwerp "Kandidatuur Leerkracht Dans SAMWD” OF via post (poststempel geldt als ontvangstbewijs), te bezorgen aan Stad Zottegem, Dienst personeel & organisatie, AC Sanitary, G. Schockaertstraat 7, 9620 Zottegem.

Jouw talent is belangrijker dan je geslacht (identiteit en -expressie), afkomst, leeftijd, geaardheid, handicap of chronische ziekte. Stel je nu kandidaat en bouw mee aan het diverse Zottegem van morgen. 


 Contactgegevens

Stad Zottegem
Gustaaf Schockaertstraat 7
9620 Zottegem
09 364 65 00
Btw BE 0207 444 990
Contacteer ons


© Stad Zottegem - Alle Rechten Voorbehouden - Powered by The eForum Factory