Kok (tijdelijk)

21 jun 2022

OCMW Zottegem is op zoek naar een (m/v/x) voltijdse kook voor bepaalde duur. 
Aanstelling in graad C1-C3. 
 

Functie

Als kok zorg je voor aangepaste, lekkere, gezonde en afwisselende maaltijden voor onze bewoners en personeel. Je staat in voor een geordend verloop in de keuken en zorgt voor een kwalitatieve dienstverlening door het keukenteam. Je zorgt voor de bevoorrading van de keuken en je kan HACCP-reglementeringen en veiligheidsnormen correct toepassen.
Je bent bereid om te werken in een ploegensysteem en vervangt het hoofd voeding bij afwezigheid.
 

Profiel

  • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband taken uitvoeren;
  • Je beschikt over goede sociale vaardigheden;
  • Je bent flexibel ingesteld;
  • Je bent bereid om te werken in het weekend, op feestdagen en in de vroege shift.
 

Aanwervingsvoorwaarden

  • Je bent in het bezit van een diploma kok, grootkeuken en/of hotelschool;
  • Je vertoont een gedrag dat in overeenstemming is met de eisen van de functie (dit wordt getoetst aan de hand van een uittreksel uit het strafregister);
  • je geniet de burgerlijke en politieke rechten;
  • je bent medisch geschikt voor de uit te oefenen functie;
  • je voldoet aan de vereiste over de taalkennis opgelegd door de wetten op het gebruik der talen in bestuurszaken, gecoördineerd op 18 juli 1966.
 

Aanbod

Een tijdelijke job in een boeiende werkomgeving met een aantrekkelijk loon (bruto geïndexeerd jaarsalaris van minimum € 25.534,97 en maximum € 46.735,60) en extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, terugbetaling woonwerk-verkeer (openbaar vervoer) of fietsvergoeding.
 

Interesse?

Voor bijkomende inlichtingen kan je terecht bij de personeelsdienst via vacature@zottegem.be of
09 364 64 74. Solliciteren kan tot en met dinsdag 5 juli 2022 om 12u00 door volgende documenten ofwel elektronisch te bezorgen via vacature@zottegem.be ofwel via afgifte aan het onthaal van Administratief Centrum Sanitary, Gustaaf Schockaertstraat 7, 9620 Zottegem, elke werkdag toegankelijk van 09u00 tot 12u00, t.a.v. dienst "personeel & Organisatie”: motivatiebrief, cv, kopie diploma en een recent uittreksel uit het strafregister (model 1 - niet ouder dan 3 maand).
 
Jouw talent is belangrijker dan je geslacht, gender(identiteit en –expressie), afkomst, leeftijd, geaardheid, handicap of chronische ziekte. Stel je nu kandidaat en bouw mee aan het diverse Zottegem van morgen!

 Contactgegevens

Stad Zottegem
Gustaaf Schockaertstraat 7
9620 Zottegem
09 364 65 00
Btw BE 0207 444 990
Contacteer ons


© Stad Zottegem - Alle Rechten Voorbehouden - Powered by The eForum Factory