Administratief medewerker Burgerzaken

Stadsbestuur Zottegem gaat over tot de tijdelijke aanwerving van (m/v/x) Administratief medewerker Burgerzaken.
(Voltijdse aanstelling in graad C1-C3 voor bepaalde duur)
 
Functieprofiel
Als administratief medewerker ondersteun je de dienst burgerzaken bij volgende taken: aanvragen en afleveren identiteitskaarten, kids-ID’s en reispassen.
Je bent een klantvriendelijk persoon en leergierig. Je hebt een hands on mentaliteit, durft initiatief nemen en streeft kwaliteit na. Ervaring in burgerzaken is een pluspunt.
 Je bent bereid om 1x per week te werken in een laatavondopening (donderdagavond).
 
Aanwervingsvoorwaarden
  • Je beschikt over een diploma secundair onderwijs;
  • Je bent onmiddellijk beschikbaar;
  • je vertoont een gedrag dat in overeenstemming is met de eisen van de functie (wordt getoetst aan de hand van een uittreksel uit het strafregister);
  • je geniet de burgerlijke en politieke rechten;
  • je bent medisch geschikt voor de uit te oefenen functie;
  • je voldoet aan de vereiste over de taalkennis opgelegd door de wetten op het gebruik der talen in bestuurszaken, gecoördineerd op 18 juli 1966.
Aanbod
Een voltijds contract bepaalde duur (3 maanden) in een boeiende werkomgeving met een aantrekkelijk loon (bruto geïndexeerd maandsalaris van min. 1.965,88 EUR en max. 3.598,07 EUR) en extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, terugbetaling woonwerk-verkeer (openbaar vervoer) of fietsvergoeding.
 
Interesse?
Voor bijkomende inlichtingen kan je terecht bij de personeelsdienst via vacature@zottegem.be of 09 364 64 75.
 
Solliciteren kan tot en met dinsdag 3 augustus 2021 om 12u00 door volgende documenten ofwel elektronisch te bezorgen via vacature@zottegem.be ofwel via post of afgifte aan het onthaal van Administratief Centrum Sanitary, Gustaaf Schockaertstraat 7, 9620 Zottegem, elke werkdag toegankelijk van 09u00 tot 12u00, t.a.v. dienst "personeel & Organisatie”: motivatiebrief, cv, kopie diploma en een recent uittreksel uit het strafregister (model 1 - niet ouder dan 3 maand). De selectiegesprekken worden georganiseerd op 19 augustus 2021.

Jouw talent is belangrijker dan je geslacht, gender(identiteit en –expressie), afkomst, leeftijd, geaardheid, handicap of chronische ziekte. Stel je nu kandidaat en bouw mee aan het diverse Zottegem van morgen!
 Contactgegevens

Stad Zottegem
Gustaaf Schockaertstraat 7
9620 Zottegem
09 364 65 00
Btw BE 0207 444 990
Contacteer ons


© Stad Zottegem - Alle Rechten Voorbehouden - Powered by The eForum Factory