Gastvrije land- en tuinbouw

De eigenaars van 15 Zottegemse land- en tuinbouwbedrijven zetten hun schouders onder het project "Gastvrije land- en tuinbouw Zottegem", met de bedoeling hun activiteiten beter bekend te maken bij het brede publiek. Dat land- en tuinbouwbedrijven sterk uiteenlopende activiteiten ontwikkelen, met aandacht voor duurzaamheid, milieu en ecologie, is immers vaak niet of nauwelijks geweten.

Neem een unieke kijk achter de schermen bij de deelnemende bedrijven. Je kan ze herkennen aan het informatiebord ter plaatse. Er werd ook een specifieke brochure ontwikkeld waarin de Zottegemse gastvrije land- en tuinbouwbedrijven letterlijk in kaart worden gebracht. Een leuk idee voor een daguitstap in eigen streek! U kunt deze brochure hier downloaden of een gedrukt exemplaar verkrijgen op de dienst landbouw.
 
Dit project werd ontwikkeld met steun van het Europees Oriƫntatie en Garantiefonds voor de landbouw afdeling Garantie, het Programmeringsdocument voor de Plattelandsontwikkeling in Vlaanderen (PDPO) en het Provinciebestuur Oost-Vlaanderen dienst land- en tuinbouw.