Lokaal dienstencentrum Egmont

 

Contactgegevens

Lokaal dienstencentrum Egmont
Deinsbekestraat 23, 9620 Zottegem
Telefoon: 09 364 56 95

Openingsuren

Maandag van 8.30 tot 12 uur en van 13 tot 16 uur
Dinsdag van 8.30 tot 12 uur en van 13 tot 16 uur
Woensdag van 8.30 tot 12 uur
Donderdag van 8.30 tot 12 uur en van 13 tot 18.30 uur
Vrijdag van 8.30 tot 12 uur en van 13 tot 16 uur

Diensten

Het lokaal dienstencentrum (LDC) is een open huis waar Zottegemnaren elkaar kunnen ontmoeten en nieuwe sociale contacten kunnen uitbouwen. Elke dag tijdens de openingsuren kan je in de leeshoek de krant lezen of even snuisteren in de ruilbibliotheek.

Het centrum is de plek bij uitstek voor wie actief ouder wil worden. Samen met de talrijke lokale verenigingen is het lokaal dienstencentrum één van de vele schakels om met een aanbod van sportieve, recreatieve, vormende en informerende activiteiten, de uitdaging van het actief ouder worden aan te gaan. In het lokaal dienstencentrum kan iedereen met een zorgvraag terecht voor informatie en advies. Op die manier kunnen wij de juiste zorg op maat aanbieden, en eventueel correct doorverwijzen.

Om langer thuis wonen mogelijk te maken biedt het lokaal dienstencentrum, naast andere lokale partners, een aantal ondersteunende diensten aan. We bezorgen een gezonde warme maaltijd aan huis, en wie liever uit eten gaat in de buurt, kan terecht in het restaurant van het woonzorgcentrum Egmont. Wie minder mobiel is, brengt de vrijwilliger-chauffeur naar de afspraak bij de dokter of naar het familiebezoek.

Activiteiten

De activiteitenkalender vindt u terug onder de downloads.
 
Print...