07 04 2017 - Zwembad promotiedagen

Tijdens het weekend van 7, 8 en 9 april organiseert de sportdienst van Zottegem de zwembad promotiedagen. Om onze stedelijke zwembadaccommodatie in de kijker te zetten, worden er maar liefst 4 activiteiten doorheen het hele weekend georganiseerd. Door deze activiteiten zal het uitzonderlijk niet mogelijk zijn om baantjes te zwemmen op vrijdagavond 7 april van 18.00u tot 21.30u en zondagnamiddag 9 april van 13.00u tot 16.00u!

Vrijdag 7 april 2017

Het zwembad promotieweekend gaat van start op vrijdagavond 7 april. Er vindt dan een dive-in cinema plaats in het zwembad van de Bevegemse Vijvers. Omstreeks 20.00u zal de film ‘Finding Dory’ worden vertoond. De toeschouwers zullen een unieke ervaring beleven door de zoektocht van Dory en haar vrienden bijna levensecht mee te maken. Deze uitzonderlijke mogelijkheid wordt u aangeboden tegen een prijs van slechts 3 euro. Er zal drijfmateriaal (opblaasbare banden, matjes, …) worden voorzien, u hoeft dus niet uw eigen zwemband of luchtbed mee te brengen.
Enkel de gebruikelijke zwemkledij (zwembroek, badpak/bikini, handdoek, …) is toegelaten!
Kaarten zijn steeds verkrijgbaar aan de kassa van het zwembad.
Wees er snel bij, want er zijn slechts 120 kaarten beschikbaar!
Door deze dive-in cinema is het echter niet mogelijk om baantjes te zwemmen op vrijdagavond 7 april van 18.00u tot 21.30u.

Zaterdag 8 april 2017

 
De dag nadien, zaterdag 8 april, is het mogelijk om van 14.00u tot 17.00u duikinitiaties te volgen onder begeleiding van het aqua diving team en OK duikschool Zottegem. Dit is het uitgelezen moment om eens gratis te proeven van de duiksport, wie weet ben je wel helemaal verkocht!
Op zaterdag 8 april zal er ook nog steeds de mogelijkheid zijn om baantjes te komen zwemmen.

Zondag 9 april 2017

Om de laatste dag van het zwembad promotieweekend goed in te zetten, wordt er op zondagochtend 9 april een ontbijt voorzien voor de zwembadgasten. Deze kunnen dan genieten van heerlijke ontbijtkoeken met een tas koffie, melk of een glas fruitsap. Dit ontbijt staat volledig in het teken van Parantee-Psylos vzw. Parantee-Psylos is een vzw die zich inzet voor alle sporters met een beperking. Ze creëren kansen zodat alle personen met een beperking volgens hun eigen behoeften, mogelijkheden en ambities, op een gezonde en kwaliteitsvolle manier aan sport en beweging kunnen doen.
De mensen die smullen van het ontbijt kunnen vrijblijvend een bijdrage leveren ten voordele van Parantee-Psylos vzw.
 
Om dit uitzonderlijke weekend af te sluiten, vindt er nog een recreatief waterpolo toernooi plaats in het zwembad van de Bevegemse Vijvers van 14.00u tot 17.00u. Ploegjes bestaande uit maximaal 5 spelers dienen zich vooraf in te schrijven via sportdienst@zottegem.be of door een inschrijvingsformulier in te vullen dat in het redderslokaal te verkrijgen is. Door deze activiteit is er echter geen mogelijkheid om baantjes te zwemmen die zondagnamiddag van 14.00u tot 17.00u.
 
 Wij kijken alvast uit naar dit unieke weekend en staan alvast te popelen om u te ontvangen!

Downloads

Zwembad promotiedagen.pdf (948 KB) editeer