Verhuis diensten

Diensten Financiën, dienst Rijbewijzen-Strafregister, Parkeerwinkel en dienst Veiligheid verhuizen vanaf 2 mei 2013

Beide diensten zijn momenteel nog gevestigd in de Nijverheidsstraat, maar deze gebouwen gaan vanaf midden mei, samen met de oude brandweerkazerne, tegen de vlakte.  "Zoals beloofd, wordt hier een bijkomende parking aangelegd, op wandelafstand van het centrum”, licht burgemeester Jenne De Potter toe. "Hiermee willen we een eerste stap zetten in aanloop naar de renovatie van ons stadscentrum.”

De dienst Financiën krijgt een nieuwe onderkomen op de campus van het OCMW in de Deinsbekestraat. Daar wordt de financiële dienst samen met die van het OCMW ondergebracht. De burelen zijn bereikbaar via de ingang van het Sociaal Huis. "Met deze verhuis willen we een nog efficiëntere en nog meer performante werking van beide diensten bewerkstelligen door een nauwere samenwerking van beide financiële diensten”, voegt de burgemeester er aan toe.

De dienst Rijbewijzen-Strafregister, waar onder meer het bewijs van goed gedrag en zeden kan worden opgehaald, wordt dan weer ondergebracht in het stadhuis, Markt 1 (benedenverdieping).  Ook dit zorgt voor een betere dienstverlening door de nabijheid van de dienst burgerzaken.  

De parkeerwinkel en de dienst Veiligheid verhuizen naar de gebouwen van het voormalige politiecommissariaat, Meerlaan 48.

Aan de bestaande uurregeling van beide diensten verandert er voorlopig niets.
 
Print...