Zottegemse Cultuurraad organiseert netwerkevenement rond WO I

Met het jaar 2014 in het verschiet merken wij dat vanuit het bestuur van de Cultuurraad dat onder meer verschillende verenigingen graag aandacht willen besteden aan de herdenking van de ‘Groote Oorlog’ van 1914-1918, licht voorzitter Ruben Cassiman toe. Sommigen zijn al bezig met initiatieven op poten te zetten, anderen zijn zeer geïnteresseerd om ook iets te doen rond deze memorabele periode.
 

Daarom vinden we het als Cultuurraad belangrijk om iedereen die rond de Eerste Wereldoorlog wil werken samen te brengen. Dit biedt de kans om de handen in elkaar te slaan: wie samenwerkt, beschikt over meer helpende handen, kan rekenen op een grotere opkomst en kan inhoudelijk een sterkere activiteit brengen.

Op dinsdag 26 november 2013 organiseert de Cultuurraad daarom een samenkomst in het teken van de Eerste Wereldoorlog. Bedoeling is dat alle aanwezigen elkaars projecten en achtergrond leren kennen, inspiratie opdoen voor originele activiteiten rond WOI en de basis leggen voor samenwerkingsverbanden. De samenkomst vindt plaats om 20 uur in de Ridderzaal van het Kasteel van Egmont.

Heeft u interesse? Schrijf u dan in via cultuur@zottegem.bevóór 19 november 2013.

 

 
Print...