Lokale centra bundelen familieaanbod in één brochure

De culturele en gemeenschapscentra van Merelbeke, Oosterzele, Sint-Lievens-Houtem en Zottegem presenteren jaarlijks een gevarieerd en uitdagend familieaanbod. De ervaring leert dat dit aanbod vaak minder bekend is bij het grote publiek. Omdat onbekend (al te) vaak onbemind is, verdient deze vrijetijdsvorm meer aandacht.
 
 
De cultuurdiensten willen het familieaanbod extra in de kijker zetten en doen dit door alle jeugd- en familievoorstellingen te bundelen in één chronologische brochure. Zo wordt het aanbod ‘hapklaar’ gemaakt voor jonge gezinnen en jongeren. De brochure werd gedrukt op 10.000 exemplaren en zal via de scholen en via de centra worden verspreid.
 
De oogst oogt alvast veelbelovend. Een grote troef van kinder- en jeugdvoorstellingen is de gelaagdheid ervan. Daardoor kunnen ze heel wat leeftijden aanspreken, ook ouders en grootouders. De leeftijdsindicaties lees je daarom best als ‘vanaf’. Een kaartje kost gemiddeld 6 euro.
De vakantie is voorbij, de schoolbanken zijn weer gevuld. Zo nu en dan met broer, zus, ma(ma), pa(pa), oma of opa een zitje reserveren in één van de vele fijne theaterzalen in je buurt: het kan voor zuurstof in de creatieve geest(jes) zorgen!
 
De brochures zijn vanaf 1 september te verkrijgen in de vier centra en worden verdeeld via de scholen. Je kan ze ook raadplegen onderaan deze pagina en op de betreffende websites.
 
CC Zoetegem
Hospitaalstraat 18 - Zottegem
09 364 69 33 - uitbalie@zottegem.be
www.cczoetegem.be
 
GC ‘t Groenendal
Brandegems Ham 5 - Merelbeke
09 210 35 80 - gcgroenendal@merelbeke.be
www.merelbeke.be

GC De Kluize
Sportstraat 3 - Oosterzele
09 363 83 30 - reservaties@oosterzele.be
www.gcdekluize.be

CC  De Fabriek
Fabrieksstraat 19 - Sint-Lievens-Houtem
053 60 72 35 - cultuur@sint-lievens-houtem.be

Downloads

Familiebrochure.pdf (4.540 KB) editeer
 
Print...