Nieuwe website: jonginzottegem.be

Op 31 oktober 2013 ging jonginzottegem.be, de nieuwe website voor kinderen en jongeren in Zottegem, online. Het resultaat van een jaar hard werken!

Eind december 2012 kregen de jongeren uit de jeugdraad van het Zottegemse stadsbestuur licht op groen om een eigen webstek te ontwikkelen. De jeugddienst en een Actieteam van de jeugdraad gingen meteen aan de slag.

Er werd een degelijk plan van aanpak uitgewerkt en er werd gezocht naar de beste partner. Mediaraven vzw, binnen het jeugdwerk dé speler op de markt voor het ontwikkelen van een site, bood de beste voorwaarden.

jonginzottegem.be is de webstek voor al wie informatie zoekt over "jonge zaken” in Zottegem. Met een muisklik vindt men de jeugdverenigingen of het speelpleintje in de buurt en overzichtelijke plannetjes tonen de weg.

De site bevat een schat aan beeldmateriaal over tal van jeugdactiviteiten en hij geeft tegelijk een platform aan tal van andere diensten voor kinderen en jongeren

Bij een nieuwe webstek hoort uiteraard een fris en jong logo. De jeugddienst haalde zijn mosterd bij de toeristische slagzin, waar men een beetje speelt met de eerste drie lettertjes van Zottegem, en boog die om tot "Jonginzottegem.be, nog niet zo gek!”. In het figuurtje herkent men meteen de contouren van de Egmontstad..

 
Print...