Dag Van Het Park: zondag 29 mei 2016

Op zondag 29 mei is het terug Dag van het Park. De stad Zottegem zet de deuren van het domein Breivelde reeds open vanaf 7.30 uur voor 3 gratis lach-yogasessies. Let op! Inschrijven verplicht via jan.scheerlinck@zottegem.be. Elke deelnemer wordt getrakteerd op een koffie en een ontbijtkoek!
 
In de namiddag vanaf 14 uur is er een concert door de leerlingen van het SAMWD en de milieudienst organiseert een fotopuzzeltocht en een familiespeurtocht.
 
Bij de fotopuzzeltocht is het de bedoeling dat de deelnemers langs een uitgestippeld parcours 5 unieke foto's proberen na te fotograferen. Wie de foto's het dichtst benadert wint een picknickmand gevuld met streekproducten!
 
Bij de familiespeurtocht moeten de deelnemers heel wat speurwerk verrichten langs een uitgestippeld parcours: woordpuzzels, droedels, rebussen, allerlei weetjes, .... Door iedereen oplosbaar! De winnaar krijgt een picknickmand met streekproducten!
 
Alle activiteiten zijn gratis! Alle deelnemers krijgen korting bij de aankoop van een pannenkoek bij de uitbaters van het kasteel die in de namiddag een pannenkoekenslag houden!
 
 
Print...