Bezoek Houtem jaarmarkt met gratis pendelbus

Op donderdag 12 november is het weer jaarmarkt in Sint-Lievens-Houtem. Deze eeuwenoude traditie werd in 2010 erkend door Unesco als immaterieel erfgoed. Op Houtem Jaarmarkt zijn er ca. 400 marktkramers, runderen en paarden, landbouwvoertuigen, een internationale streekproductenmarkt, eten, drinken, en vooral heel veel sfeer. Een ticketje voor de jaarmarkt kost slechts 2,50 euro. Kinderen tot 1m50 krijgen gratis toegang. Dankzij de steun van de provincie Oost-Vlaanderen is er nu een gratis pendelbusdienst tussen Zottegem en Sint-Lievens-Houtem.
 
Op donderdag 12 november zullen er pendelbussen rijden vanuit Erpe-Mere, Herzele, Lede, Oosterzele en Zottegem tot kort bij de marktzone. Op deze manier kunnen bezoekers eenvoudig en comfortabel de wagen of fiets parkeren en zonder zorgen van de jaarmarkt genieten. Ook wie met de trein komt, kan via de stations in Zottegem en Herzele overstappen op een bus. Het vervoer is gratis.

>>>> Vertrekpunt Zottegem: achterkant station (straat) en parking Bevegemse Vijvers (Zie de folder in bijlage voor meer informatie)
 
Deze bus heeft een tussenhalte in Oombergen (thv de kerk).
Deze bus stopt in de Polbroek, ter hoogte van de OKAY.

Op alle op- en afstapplaatsen en alle tussenhaltes zullen infopalen met de uurregeling worden voorzien.

Deze actie wordt gerealiseerd i.s.m. gemeente Erpe-Mere, gemeente Herzele, gemeente Lede, gemeente Oosterzele, stad Zottegem, de provincie Oost-Vlaanderen en Sylvae Tours.
 
Het volledige programma van Houtem Jaarmarkt vindt u terug op www.houtemjaarmarkt.be
De jaarmarkt vindt u ook terug op Facebook.

 
Print...