Kind en Gezin

Contactgegevens

Kind & Gezin
Kloosterstraat 40c, 9620 Zottegem
Telefoon: 078 150 100 (elke werkdag van 8u tot 20u)
Website: www.kindengezin.be (e-mailen kan via de contactpagina op de website)

Wat?

In de eerste weken na de geboorte komt een regioverpleegkundige van Kind en Gezin op huisbezoek. Samen praten we over hoe je baby evolueert, hoe het met jou gaat, hoe de omgang met je baby verloopt. We luisteren naar jouw vragen en zoeken samen met jou naar de antwoorden.

Daarnaast kan je in het consultatiebureau van Kind en Gezin terecht voor de gehoortest en vaccinaties en volgen we de ontwikkeling en groei van je kindje op. Je krijgt er informatie en praktische tips over de voeding, verzorging, veiligheid, algemene ontwikkeling, ... van je kind. Ook met je vragen omtrent de opvoeding van je kind - bijvoorbeeld het eet-of slaapgedrag van je kind, het huilen van je baby, de driftbuien van je peuter, zindelijkheid - kan je op het consultatiebureau terecht.

Heb je meer specifieke vragen in verband met de opvoeding van je kind, maak je je zorgen of voel je je minder zeker, dan kan je terecht op het spreekuur opvoedingsondersteuning. Je kan er je situatie bespreken met een medewerker van Kind en Gezin die geschoold is in pedagogisch advies.

Indien je behoeft hebt aan extra ondersteuning kan je bijkomende huisbezoeken vragen. Via onze facebookpagina Kind en Gezin Zottegem houden we jullie op de hoogte van actuele thema’s rond het kind in onze regio.

Voor wie?

Voor alle ouders met kinderen jonger dan 3 jaar.
Ook tijdens je zwangerschap kan je met je vragen bij ons terecht.

Wanneer?

We werken steeds op afspraak.
 
Je kan een afspraak maken voor een consult, een pedagogisch adviesgesprek of een extra huisbezoek via de Kind en Gezin-lijn op het nummer 078 150 100.
Ook met inhoudelijke vragen kan je bellen naar de Kind en Gezin-lijn.

Kostprijs?

Deze dienstverlening is gratis.

Downloads

Kind En Gezin.pdf (260 KB) editeer
 
Print...